Десетки хора от цялата страна скочиха срещу съпруга на водещата на „Здравей, България“ – Аделина Радева. Повечето от тях са в пенсионна възраст и били гневни на мъжа й Борис, че за втори път се отменяли датите за премиерата на мюзикъла „Оркестър без име“ в Пловдив, който е направен по негова идея и под неговата режисура, съобщава „Ретро“.
Първо, пловдивчани трябвало да гледат спектакъла, в който участват актьорите Георги Мамалев, Катето Евро, Филип Аврамов, както и млади звезди като Мария Илиева, Диляна Попова и други, на 28 и 30 април тази година. После обаче внезапно било обявено, че мюзикълът се отменя и били посочени нови дати – 23 и 25 октомври. В последния момент организаторите пак внезапно свалили представлението.
Цирк в ефира на БТВ! След мегаскандала със Зафиров днес водещата Цънцарова си намери майстора (СНИМКА)Само преди минути спортният журналист Петър Бакърджиев засрами с изключително плоска шега водещата н…Aug 8 2018bulmedia.net

„За кой път? Билетите бяха за подарък и втори път разкарвате родителите ми по 150 км в посока, за да разберат, че е отложено представлението! Подигравка!”, пише възмутеният Нено Няголов, който искал да зарадва майка си и баща си. „Някой да ви разкрие, всичко пропада“, пък пише Кирил Шарков, който също се почувствал излъган. Мъжът на Аделина Радева и помощниците му така и не се извинили на публиката и не им обяснили каква е причината за непровеждането на спектаклите.
В крайна сметка им дали шанс да върнат пропуските и да си получат парите обратно, но пък трябвало това да се случи само в София, където имало открит офис. Другият вариант бил по куриер, но не и чрез пощата, с която са свикнали да боравят възрастните хора, които масово изкупили билетите за „Оркестър без име“.Удар на БНТ: Позабравена красавица става водеща на сутрешния блокЛюбопитно лице става водещ на сутрешния блок на БНТ. „Денят започва“ ще стартира от септември на екр…Aug 24 2018bulmedia.net

Коментари

loading...