Повече вода, спорт и зеленчуци си е обещал водещия Ники Кънчев за новата 2018 г. Вече месец телевизионерът се е заел да изпълнява този режим и е много от доволен от резултатите. Макар те да не са съвсем видими за околните, Ники няма никакво намерение да се откаже от плановете си да подобри здравословното си състояние и веднъж за винаги да скъса с всичките си пороци, пише „Уикенд“.Ники Кънчев саботира ВИП Брадър, запънал се е за тлъст хонорар като магаре на мостСедмици преди старта на ВИП Брадър Ники Кънчев извива ръцете на продуцентите, хленчейки за по-висок …Jul 21 2017bulmedia.net

Решението на журналистът дошло още в края на миналата година. Тогава Ники се почувствал твърде преуморен заради всички ангажименти, с които бил запълнен графика му покрай „ВИП Брадър”. По традиция по време на снимките на риалити формата за три месеца журналистът се отказвал от всякакъв личен живот, за да поеме живите предавания от Къщата. В този период почти не се виждал с любимите си хора, хранел се нередовно на крак между снимки и ефир, не можел да спортува, а стресът около предаването успявал да открадне дори спокойния му сън. След всеки сезон това оказвало все по-лошо влияние над тялото му и за да се възстанови Кънчев полагал неимоверни усилия.

Логично, за да успее да пребори напрежението си около честите живи включвания, Ники започнал да търси успокоение в чашката. В началото това се оказвало лесно бягство за нервите след ефир, за да успява да си легне и да поспи. Постепенно обаче започнал да удря по две големи и преди всеки лайф на риалитито и това не оставало незабелязано за обкръжението му.Макар да се стараел да не прекалява с количествата, силните напитки постепенно ставали все по-важна част от подготовката му за всяко живо предаване. Стигнало се до там, че без дежурната чаша алкохол Кънчев не можел да излезе пред камерите за близо три часовите си включвания.

Както при пилотите на самолети обаче, пиенето на алкохол никак не се оказвало полезно за общото му физическо състояние и макар да било спорадично, само по време на ангажиментите му за „ВИП Брадър”, то успявало да се отрази доста тежко над общото състояние на здравето му. След три месеца почти постоянен алкохолен прием, Ники се чувствал изтощен до крайност, а кръвното му често играело. Към това се добавяли и стари болежки, заради които журналистът се боял, че може да си навлече принудително излизане в пенсия.Дъщерята на Гала се щракна по сутиен и с шампанско и предизвика буря от коментари в мрежата (СНИМКИ)Дъщерята на водещата на сутрешното предаване „На кафе“ по Нова телевизия Гала – Мари Константин си п…Jan 3 2018bulmedia.net

За да не допусне толкова рано в живота си да се тръшне на легло и да не може да работи, Кънчев започнал в началото да ограничава приема си на алкохол, а от месец и напълно да го изключва от ежедневието си. Изключения правели малки семейни поводи, когато едно питие или две чаши вино не го вкарвали в зависимост към пиенето. През останалото време Кънчев странял от спиртните напитки, колкото и да се опитвали да го черпят с такива негови приятели и колеги. Към трезвеността си журналистът добавил и по-стриктен хранителен режим. От него бил свалил няколко килограма, заедно с токсини и излишна вода, която преди това задържал.

Източник: БЛИЦ

Коментари