Звездната двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков се събра преди броени седмици. Телевизионните любимци са решили да не губят ценно време в създаването на общ наследник. ТВ водещата е била засечена на гинекологичен преглед в специализиран кабинет, където й били взети подробни изследвания, съобщава вестник „България днес“.
Хора от персонала на болничното заведение издават, че Мария живо се интересувала от процедурата ин витро и нейните стъпки, като любопитството й вероятно е събудено от желанието й с Рачков най-сетне да имат дете.
До помощта на лекарите се стигнало, защото Игнатова вече не е първа младост, а освен това преди години, когато родила първородния си син Виктор от бизнесмена Петко Димитров, била между живота и смъртта, писа HotArena.Рачков и Зуека на нож с Ненчо Балабанов: Ветераните в частната медия не могат да преглътнат факта, че той е по-харесван от тяхНенчо Балабанов е недолюбван от колегите си в Нова тв. Ветераните от Господарите не понасят младия к…Jun 12 2018bulmedia.net

По всяка вероятност тогавашните усложнения са оставили своето трайно отражение, което обяснява защо още преди да се разделят, двамата с комика никога не се решиха да работят за бебе. Мария още изпитвала ужас, когато се присетела какъв стрес преживяла покрай появата на Виктор и именно неприятната емоция от изживяването години наред я спирала да поиска второ дете.
Тя родила преждевременно, тъй като се разболяла и трябвало да приема антибиотици. Когато детето проплакало доста по-рано от определената дата, било прието по спешност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата лежали в различни клиники и на бившия й мъж се налагало да снове между двете места. После Игнатова изпаднала в тежка следродилна депресия, която не могла да преодолее година след това и което било причината с Петко Димитров да се разделят.
Източник bgdnes.bgЛихвари взели апартамент на Димитър Рачков: Известният комик се видял в чудо от изцепките на брат си ПетърГолеми ядове и неволи бере Димитър Рачков в последно време. Лихвари тормозят актьора, след като брат…May 14 2018bulmedia.net

Коментари

loading...