Любовните драми на Стоян Алексиев вече дават отражение и върху здравословното му състояние, разкриват негови близки. Актьорът, който в разгара на лятото бе хванат от фотографите на „Ретро“ да бърка в гащите на 24-годишната студентка Ивана Бобойчева в центъра на столицата, вдигал прединфарктно кръвно от стрес.
Раздвоеният между съпругата си Надя и младата си любовница Ивана артист не могъл да понесе общественото порицание и враждата, която се заформила между двете дами. Наскоро колеги на студентката от НАТФИЗ довериха, че тя му поставила ултиматум да се разведе. Алексиев обаче се чувствал комфортно в любовния триъгълник, но вече се опасявал, че от два стола ще падне на земята. Напрежението си казало думата и лекарите се хванали за главите, щом видели показателите му. Наложило се дори да му сложат холтер, който в рамките на 24 часа да следи сърдечната му дейност. Опасенията им били сериозни и въпреки че опасността отшумяла, медицинското наблюдение над ветерана от Народния театър продължавало.Палавият ветеран Стоян Алексиев не се спира – ето къде го спипаха с невръстната му любовница този път (СНИМКИ)Ветеранът на Народния театър Стоян Алексиев заведе младата си любовница Ивана Бобойчева на театрална…Feb 1 2018bulmedia.net

Носителят на „Аскеер 2004“ не за пръв път изпадал в силно влошено емоционално състояние. На крачка от смъртта 66-годишният Стоян се разминал на едно от турнетата си в Америка. Гастролът му там съвпаднал с атентата над Кулите близнаци на 11 септември 2001 г., които Алексиев същия ден се бил запътил да посети. Благодарение на негова позната, която го задържала извънредно, не станал една от стотиците жертви на кървавото събитие. Преди няколко години пък пипнал заразата червен вятър. Тогава екранният д-р Генадиев от „Откраднат живот“ изпълнявал функциите на директор на Варненския театър.
Случаите на този тип инфекция днес са рядкост, но могат да имат фатални последици. Когато усетил, че нещо не му е наред, Стоян постъпил в болница и се наложило да остане да лежи там в продължение на доста време. Лекували го с изключително силни инжекции, а заразата, която причинява щети по лицето и краката на болния, не го пощадила. И днес артистът изпитвал нечовешки болки в коленната става и се тъпчел с хапчета, за да издържа на темповете на живот на младата си приятелка. Въпреки че в края на миналата година Алексиев се пенсионира, шефът на Народния театър Мариус Донкин го остави да играе на половин щат в цели 9 постановки. С доходите от две места той глезел ту любовницата, ту жена си, с която последно ходиха на почивка в Рим.
Източник retro.bgРазвръзка: Пенсионираха похотливия палавник Стоян Алексиев след скандалните снимки с любовницата му ИванаАктьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър. След навършването на пенсионна възраст – …Jan 14 2018bulmedia.net

Коментари