Преди няколко вечери турската актриса Дениз Чакър, станала известна у нас с ролите си в хитовите сериали „Листопад“ и „Ифет“, направила поредната си скандална изцепка. Звездата, която напоследък се бори със зависимостта си към алкохола, но засега неуспешно, се забавлявала в нощно заведение в истанбулския квартал Арнауткьой. За пореден път екранната Ферхунде се отпуснала и прекалила с питиетата, а когато решила да си тръгне от клуба, едвам се държала на краката си. Случайни минувачи и посетители на заведението, които били трезвени, за разлика от нея, забелязали странното ѝ поведение и решили да ѝ се притекат на помощ. Те веднага се захванали да я придържат, защото актрисата не била на себе си и се клатела във всички посоки.

Намирала се в безтегловност и дори не успяла да открие телефона си, за да си повика такси. Мили турски граждани обаче свършили това вместо нея и колата дошла само след няколко минути. След като актрисата се качила, не успяла да се сети за адреса си и казала погрешно местонахождение на шофьора, който любезно я откарал там. Дениз слязла с особени усилия от колата и се насочила към входната врата, като започнала да се опитва да отключи. Заради странните шумове живущите в имота веднага се събудили и отправили към входната си врата, за да видят какво се случва, като първо помислили, че у тях се опитва да проникне крадец. След като видели обаче пияната до смърт актриса, даже не извикали полиция, за да не я посрамват допълнително, а отново се обадили да поръчат такси. Мъжът и жената от Куручешме завели лично Дениз до къщата ѝ, където обаче вече я очаквали турски папараци, получили сигнал, че екранната Ферхунде отново е прекалила с алкохола.

Припомняме, че Дениз Чакър посегна към чашката след серия разочарования в личния си живот. Нито една от последните ѝ връзки не успя да просъществува повече от година, а всички мъже, печелили някога сърцето ѝ, я изоставяли заради други жени. Освен това преди година актрисата бе покосена и от онкологично заболяване, с което се пребори, но пораженията от болестта били наистина сериозни, а лекарите не ѝ давали големи шансове да забременее и някога да стане майка.Изненада! Али Ръза от „Листопад” напуска Истанбул и вдига палат в Девин! Вижте колко ще плати…Звездата от „Листопад” Халил Ергюн зарадва българските си фенове с новината, че се мести в България.…May 25 2017bulmedia.net

Коментари