Годеницата на Джеймс Мидълтън Ализе Тевенет показа голям годежен пръстен, който има поразителна прилика с този на сестра й – херцогинята на Кеймбридж

Джеймс Мидълтън е предложил на приятелката си Ализе Тевенет, давайки й пръстен с голям сапфир, който може би е бил вдъхновен от този на сестрата – Кейт Мидълтън.

Смята се, че 32-годишният брат на херцогинята на Кеймбридж е предложил на 30-годишната си приятелка от Франция Ализе, по време на частно събитие, сапфирен пръстен, докато двамата са били в живописната провинция.

Джеймс потвърди новината днес, след като сподели снимка с лъчезарната Ализе, притиснала се в прегръдките му, разкривайки пръстена на лявата си ръка, а като коментар е написал „Тя каза ДА“.

Шофьорът, ударил принцеса Даяна във фаталния тунел, с шокиращи разкритияШофьорът, за чиято кола се твърди, че ударила автомобила на принцеса Даяна секунди преди фаталния уд…Sep 22 2019bulmedia.net

37-годишният принц Уилям, използва ослепителен пръстен със сапфири и диаманти, когато отправи въпроса пред Кейт Мидълтън.

 

View this post on Instagram

 

Sail away with me ⛵️ ☀️

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Принц Уилям предложи на Кейт с годежния пръстен на покойната си майка – принцеса Даяна.

Тогава той каза: „За мен това е нещо много специално. Това беше моят начин да се уверя, че майка ми няма да е пропуснала днес вълнението ми, че ще прекараме остатъка от живота си заедно“.

По онова време пръстенът струва 28 000 паунда и е от селекция, представена на Даяна от бижутерия Garrard. Сега той се оценя на внушителните 300 000 паунда.

Джеймс Мидълтън

Пръстенът на Даяна се отличава със тъмно син сапфир, който е заобиколен от 14 диаманта.
Принц Уилям също тръгва по стъпките на Даяна като брат си (Снимки)След обиколката на Хари и Меган в Африка, другият син на принцеса Даяна също ще тръгне по стъпките й…Oct 4 2019bulmedia.net

Коментари