Любо Киров е новият ментор в „Гласът на България“.
Бившият вокал на „Те“ ще заеме мястото на Поли Генова в следващия сезон на шоуто, прослушванията за който вече започнаха. Водещите също ще бъдат сменени, твърди седмичникът „Уикенд“, цитиран от агенция „Блиц“.
Още към средата към средата на лятото бТВ се впусна в търсене на музикант, който да заеме мястото на Поли. Младата певица напоследък прекарва все повече време зад граница заради гаджето си – филипинец.
За нея било почти невъзможно да е на разположение по време на цялостния процес на работа по предаването, който продължава с месеци.

Разтърсваща изповед на наша певица: 27 години мъжът ми ме пребиваше бруталноНародната певица Румяна Попова е била години наред жертва на домашно насилие. Изпълнителката на маке…Aug 19 2018bulmedia.net

Ето защо след два сезона като ментор помолила да я освободят. След като проучили няколко кандидатури за мястото й, в екипа се спрели на Любо Киров. Той има сериозен опит като съдия в конкурентното шоу на Нова – „Х Фактор“, пише още „Уикенд“.
Говори се обаче, че рейтингът на последното бил пълно разочарование, заради което решили да го спрат. За сметка на това „Гласът“ вече няколко поредни години се радва на завиден зрителски интерес, което убедило Любо да приеме предложението за работа в шоуто.Помните ли покойната фолк певица Румяна? Не е за вярване как живее убиецът ѝ днес19 години след трагичната смърт на фолк певицата Румяна, се роди второто й внуче. Миналата година дъ…Jul 16 2018bulmedia.net

Коментари