Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите теми в музикантска гилдия беше дали превърналият се за ден в суперзвезда вокалист на група „Атлас” Дони е обратен, или не. Заключенията останаха противоречиви въпреки многобройните аргументи, които привеждаха в своя полза и двата лагера. Съпругата на музиканта Нети е човекът, който не се свени пред близки да повдига завесата над личния живот на половинката си и признава с половин уста, че възлюбеният й е ходил и по двата тротоара, но това отдавна е в миналото, твърди „Таблоид“.Азис най-накрая си призна: Правех се на обратен, за да привлека вниманието към себе си. Вижте подробности„Аз бях ужасен гей преди!”, призна през смях Азис наскоро, визирайки провокациите, с които стряскаше…Jul 7 2017bulmedia.net

„Добрин е нежна душа, той се интересува повечето от привличането на мисловно ниво, отколкото на физическо, такъв човек не може да бъде ограничаван от пол, етнос, или социално положение”, раздува дългокраката блондинка. Тя обаче с гордост заявява, че откакто е половинка на Векилов, той не е и помислял да кръшне с друга, независимо дали става въпрос за мъж, или за жена. Нети не крие, че съпругът й е имал многобройни безразборни сек*уални контакти, явно с партньори и от двата пола, но всичко това отдавна е в миналото. Според модерните определения, Дони може да бъде определен с модерното „пансек*уален”.

Една от най-популярните версии за съмнителната сек*уалност на певеца гласи, че мълвата за обратната му резба е пусната от мутренските среди, за да съсипе нежната му душа, след като заедно с творческия си партньор Момчил хитовият изпълнител обяви война на групировките през 90-те. Тогава и двамата се видяха в чудо, притиснати от силоваците. Легенди се носят за това как хасковска мутра затваря дуета за три дни в провинциалното си имение след тяхно участие, като ги държи голи и гладни.

От друга страна, Дони е известен с доста успехи и сред нежния пол, преди да се задоми с Антоанета Добрева. В тон с имиджа си на рокзвезда, грозноватият гласовитко имал периоди от живота си, в които всяка вечер си лягал с различна фенка. Историята обаче помни едно-единствено сериозно гадже на Добрин – неговата състудентка Мила Несторова.

Освен че била красива и талантлива, тя си имала и известен татко – доайенът на Младежкия театър Иван Несторов. Нещата с Мила били сериозни и в един момент даже замирисали на сватба. Изпълнителят на „Уморени криле” официално поискал ръката на любимата си, но бил отрязан на мига от консервативно настроения й баща, защото… мязал на гей.

Коментари