Скандалната плеймейтка Нора Недкова, която втрещи стотици хиляди зрители с простотията си в готварското риалити „Черешката на тортата“ по Нова телевизия, е гледана като писано яйце от баща си Николай, напук на мълвата, че е скарана с влиятелния си родител. Това разкриха познати на 24-годишната силиконова блондинка, цитирани от в. „Уикенд“.Венета Райкова хвърли истинска бомба в ефира: Видях Слави Трифонов с плеймейтката Нора НедковаСлави Трифонов е извел на вечеря плеймейтката Нора Недкова, издаде ги Венета Райкова. Силиконовата б…Feb 8 2018bulmedia.net

През последните дни младата дама с безчет пластични подобрения се превърна в една от най-одумваните светски персони заради скандалното си участие в шоуто „Черешката на тортата“. Нора потресе мнозина с прозрението си, че макароните и майонезата са храна за простолюдието, и буквално провали готварското шоу с грозни и агресивни препирни с гримьора джендър Валентин Кулагин, като даже се стигна и до физически сблъсък между двамата кандидати за приза „най-противен участник в „Черешката на тортата“.

В последно време пристрастената към алкохола носителка на титлата „Мис Плеймейт“ често е атакувана с обвинения, че се издържа с проституция. Намекна го на няколко пъти и гримьорът Кулагин в „Черешката на тортата“. Близки до Нора обаче издават, че тя е изключително добре подсигурена финансово и едва ли има нужда да практикува най-древната професия. Младата простакеса никога не е правила секс за пари, но пък и най-вероятно никой не й е предлагал. Видно е, че природните дадености на Нора съвсем не са от най-добрите и тя често е сравнявана с травестит в социалните мрежи. „Без грим е наистина страшна“, изказва се неособено ласкаво за нея известен стилист.

Но откъде са парите на Нора? Бащата на простодушната блондинка е някогашният изпълнителен директор на „Златни пясъци“ Николай Недков, който бе кандидат за кмет на Варна на изборите през 2011 г., издигнат от тогавашния лидер на ДСБ Иван Костов, а към днешна дата е заместник-председател на Надзорния съвет на „Златни пясъци“. „Бащата на Нора е главният виновник за нейното неадекватно поведение, той задоволява от най-ранната й възраст абсолютно всички нейни капризи. Слуховете, че е купил титлата й „Мис Плеймейт“, може би са верни, тъй като той не пести пари за нея. Всеки месец й отпуска по 10 000 лева, но дори тези пари не стигат на дъщеря му“, коментират Нора и семейството й във Варна. Последната победителка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт“ прекарва детството си в имението на родителите си в село Приселци и още от бебе е била обгрижвана от детегледачка и прислуга. „Нора има сестра, която е с 2 години по-голяма от нея, както и брат, който още е непълнолетен. Всичките деца на Николай Недков са изключително разглезени“, твърдят съседи на туристическия бос от морската столица.

Именно с таткото на Нора е свързан и най-лошият житейски спомен на простоватата плеймейтка. През есента на 2002 г, когато моделката е само на 8, баща й е отвлечен и жестоко пребит от въоръжени похитители. На 7 ноември служебната лимузина на Николай Недков „Ауди“ е засечена от друг автомобил в района около варненското село Приселци. Шофьорът на Николай Недков слязъл от колата, за да се разбере с другия водач. Насреща си обаче видял насочен пистолет, а от колата изскочили трима въоръжени мъже. Единият от тях бързо поставил белезници на ръцете на шофьора и го натъпкал в багажника. След това нападателите влезли в „Ауди“-то и подкарали колата по обратния път. Похитителите спрели в гориста местност на 3 км от Приселци. Изкарали Недков от автомобила и започнали да го налагат с метални тръби. Часове по-късно бащата на Мис Плеймейт е открит припаднал и безпомощно състояние от случайни минувачи, които подават сигнал до МВР и „Бърза помощ“. И Туристическият бос и шофьорът му са настанени в болница, като Николай Недков се възстановява близо 3 месеца от побоя, след който остава със счупена дясна ръка, ляв крак и 7 потрошени ребра. Впоследствие Недков се подлага и на серия от операции в частни австрийски клиники.Попиляха скандалната плеймейтката Нора след бруталните ѝ изцепки и появилите се потресващи нейни СНИМКИНовата Мис Плеймейт Нора Недкова каза, че с гордост ще носи короната си. Оказа се, че „царската“ кор…Feb 14 2018bulmedia.net

Инквизиторите на Николай така и не са открити, макар целият ръководен състав на МВР да е впрегнат в издирването на биячите. Оказва се, че побоят е внимателно планиран, като седмица преди това колата, с която се движат похитителите, е открадната, а впоследствие запалена. Из Варна обаче се носят слухове, че инквизицията е поръчана от Илия Павлов, който в онзи период води ожесточена битка с управата на все още нераздържавеното дружество „Златни пясъци“. В онзи период Николай Недков минава за лично протеже на Иван Костов, като туристическият бос участва в продажбата на десетки хотели и апетитни активи на „Златни пясъци“. Други пък лансират версията, че нападението е поръчано от хотелиера Славчо Христов, които влязъл в ожесточен конфликт с управата на тогавашното Работно мениджърско дружество „Златни пясъци“.

Жестокият побой рефлектира както върху професионалното развитие, така и върху личния живот на Николай Недков. Дългогодишният началник на „Златни пясъци“ поставя под денонощна въоръжена охрана дъщеря си Нора, сестра й и по-малкия им брат, а година и половина след отвличането си той подава оставка като изпълнителен директор на туристическото дружество. Казват – за да избегне ново посегателство над себе си. Враговете на Николай Недков твърдят, че покрай приватизацията на „Златни пясъци“ той е натрупал богатство, което може да стигне и за внуците му. Дали това е така, не е много ясно, но е факт, че до ден днешен туристическият бос щедро ръси пачки, за да подсигурява лъскав начин на живот на домочадието си. „Да беше инвестирал в образованието на дъщеря си Нора, вместо в разкрасяването й чрез пластични операции и покупката на титли от съмнителни конкурси за красота“, роптаят срещу простоватата плеймейтка Нора Недкова възмутените от поведението й почитатели на „Черешката на тортата“.

Източник: БЛИЦ

Коментари