понеделник, декември 4, 2023

*MIXTAPE 5* ви кани на най-страховитото Halloween Party |

Датата естествено е 31 октомври, поводът е българският национален празник HALLOWEEN, a неестественото идва в забавата, на която клуб *MIXTAPE 5* ви кани този път! Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на HALLOWEEN. STARTERAs, XONIC и SAVA – диджеи, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на един истински страховит филм за навечериeто на 1 ноември. 

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове ГРИГОВОР (“Лого5“ и „Накафево“) и ГОГО („НаКафево“). Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на всички присъстващи купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. Накрая на вечерта „Г на квадрат“, в ролята си на почетно журе, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди, любезно предоставени от партньорите ни CONTRABANDA.

За допълнителното нажежаване на обстановката, сме поканили армия от танцуващи войници, които ще ни покажат какво е истински squad. Грешката е вярна, защото хип-хоп групата WRONG GENERATION вече подготвят тайните си оръдия за нощта на HALLOWEEN!

Вратите на клуба отварят в 21:00 часа.

Коментари

error: Съдържанието е защитено!