мишо белчев

Големият поет и певец Михаил Белчев е минал на космическа храна след спешната операция, която претърпя във Варна миналата седмица. В понеделник съпругата на Мишо Белчев му Кристина разкри пред ПИК, че той вече се чувства по-добре и е подвижен. В сряда пък е бил докаран в София с реаномобила, за който се разпореди да пътува до Варна лично премиерът Бойко Борисов.

Белчев се храни по специална диета, която са му предписали докторите, предимно с различни видове супи, предаде „Телеграф„.

„Много сме благодарни на премиера. Още миналата седмица веднага се обади, щом е научил за инцидента и предложи да изпрати специализирания автомимобил, но лекарите искаха да се изчакат няколко дни, докато Мишо позакрепне след операцията, че все пак пътят си е дълъг. Чак сега разбрах колко важни са наистина магистралите, защото където пътят е добре, пътуваме безпроблемно, но има участъци, в които е дискомфортно“, разказва Белчева.

Вчера реаномобилът е тръгнал път София към морската столица в 8 сутринта, а обратно е потеглил към 14 часа. Целият екип на здравното заведение е излязъл на входа, за да изпрати автора на някои от най-любимите на поколения български песни.

Михаил Белчев приет по спешност в болницаЕстрадната легенда Михаил Белчев е постъпил по спешност в болница в Бургас, съобщи сайтът lupa.bg. И…Aug 16 2019bulmedia.net

„Беше много трогателно. С такава тълпа ни изпратиха, не им се искаше да си тръгваме. Невероятни са просто, не знам как да им се отблагодаря. Правихме си снимки за спомен на входа и ни заредиха с много положителна енергия“, сподели още Криси.

Тя разкри, че двамата със съпруга й са изгледали на живо по „Фейсбук“ концерта „Старите приятели“, който организираха в Бургас, а не можаха да участват заради запушването на тънките черва на барда навръх 73-ия рожден ден на Мишо Белчев.

Съпругата на композитора Хайгашод Агасян е снимала голяма част от изпълненията и им пращала директно.

„Мишо се чу с всеки от колегите си поотделно и им пожела успех, а те му отвръщаха с „Бързо възстановяване“.  После разказаха как публиката избухвала при всяко споменаване на името му, а поздравителни адреси са пристигнали от министъра на културата Боил Банов, от кмета на Бургас – Димитър Николовв, както и от ръководството на пристанището. Казах му – гледай как се оказа вдъхновител и обединител на жанра от болничното легло“, добави половинката на маестрото.
Оперирали Михаил Белчев навръх рождения му ден, Бойко Борисов също предложил да помогнеГолемият поет и певец Михаил Белчев е бил опериран по спешност във Варна, разкри неговата съпруга Кр…Aug 19 2019bulmedia.net

Коментари