„Мис България“ Марина Войкова се омъжи

„Мис България“ Марина Войкова се омъжи. Хубавицата, която грабна титлата „Мис България“ през 2015 година, а по-късно – и „Мис Планет“ в Грузия, излезе от графата на свободните жени.
Красавицата каза заветното „да“ на годеника си Давид Бонев. Влюбените са се разходили до олтара навръх Свети Валентин, съобщават от „Монитор“. Младоженците заложили на скромна церемония в тесен семеен кръг, вместо на пищни празненства.
„Мис България“ Марина Войкова се омъжи

„Ти си човекът, който разтваря целия свят за мен. Искам да се гмурна в бъдещето с теб, защото когато си до мен, то изглежда по-голямо и по-ярко, отколкото някога съм си представял“, написа бизнесменът под кадър от сватбата в социалните мрежи.
По време на почивката на двойката през октомври на о-в Пукет Давид изненадва хубавицата, запалвайки надпис на плажа. С огнени букви той изписва на английски „Ще се омъжиш ли за мен?“ Войкова веднага приема.
„Казах „да“ на възможно най-прекрасната личност, която някога съм срещала… Обичам те, Давид Бонев“, написа Марина в социалните мрежи. Двойката сподели и клип от предложението, по време на което звучи „Truly Madly Deeply“ на Savage Garden.

Войкова бе във възторг от начина, по който нейния любим е поставил важния въпрос:
„На най-прекрасното място, с най-страхотния мъж, направил ми най-блестящото и приказно предложение….благодаря на Вселената, че ме запозна с теб, любов. Хармонията ми с теб е необятна като безкраен хоризонт…“

Коментари