неделя, декември 3, 2023

Между звездите на Ivet Fashion |

Календарът на Ivet Fashion е събитие в родното модно пространство, за което вече подробно сме ви разказвали. Всяка година модната агенция представя своя уникален проект, който се печата в лимитиран тираж и е комплимент към всички нейни клиенти и партньори.

И тази година кадрите са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред обектива му позират три от най-успешните модели на модната централа, а именно Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева, както и три от най-новите и обещаващи лица с отличен старт както в България, така и в чужбина – Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

„Cosmic touch”. Тазгодишното издание е вдъхновено от космоса и зодиакалните знаци. Целта на сюрреалистичните кадри е да покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се променят непрекъснато.

„Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата. Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”, споделя относно идеята за календара Ивет Григорова – собственик на агенцията.

Коментари

error: Съдържанието е защитено!