Голямата актриса Мария Каварджикова е част от борда на директорите на една от най-големите фирми за строителство на пътища, летища, метростанции и жилищни сгради в страната, съобщава „Ретро“. В управителния съвет екранната Евгения Генадиева попаднала през 2011 г., когато по мистериозни причини предходният член бил освободен от ръководството, а тя заела мястото му.
Фирмата „Трейс груп холдинг“, в чийто УС Каварджикова фигурира с още няколко души, е тази, която е направила първоначалното строителство на магистрала „Тракия“.
На пръв поглед участието на носителката на „Аскеер“ в строителен бизнес за милиони изглежда нелогично, но всъщност тя не се занимавала с проектантство и инженерни дейности, а отговаряла за културните мероприятия и каузи, зад които дружеството заставало. С нея се срещали поети, писатели, режисьори и певци, на които тя решавала дали компанията да стане спонсор и при какви условия. В артгилдията се говори, че заплатата, която по документи Каварджикова взимала като шефка, била 2 хиляди лева. Бонусите не влизали в тази сума.Ламбо се събира с майката на сина си Владимир Ирен Кривошиева: Поканата дошла от самата актрисаСтефан Данаилов и Ирен Кривошиева заедно на сцената? Двамата актьори, които имат син – Владимир, мож…Mar 21 2018bulmedia.net

Според интриганти звездата на Народния театър дължала благата и доходоносна служба на един от собствениците, който бил лудо влюбен в нея. Достолепният бизнесмен хлътнал по нея още след ролите й в „Оркестър без име“ и „Лавина“ и цял живот очаквал момента, в който пътищата им ще се съберат. Дали помежду им обаче има нещо повече от приятелство, не става ясно. Зад гърба си звездата от „Откраднат живот“ е оставила 2 раздели. До развода с първия си съпруг – своя колега Константин Цанев, стигнала мъчително.
Любовта им пламнала като студенти във ВИТИЗ, а от него са двете й дъщери – Александра и Гергана. Когато Мария решила, че ще му иска развод, те били в пубертета и дълго се колебала дали няма да ги травмира. Мъжът й уж се съгласил, а после години наред я мотаел и не слагал подписа си под заветния документ. С втория си мъж се срещнала на снимачната площадка на „Място под слънцето“. Избраникът й Иван Балевски имал съпруга от Грузия, която напуснал и предложил на актрисата да заживеят заедно. И с него обаче преживели не една критична ситуация.
Източник retro.bgОрлин Павлов пак заби красавица. Ето коя известна актриса е новата му изгора (СНИМКА)Орлин Орлинов Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Родителите му са оперни солисти на Пл…Feb 24 2018bulmedia.net

Коментари

loading...