Мая, вдовицата на висаджията Георги Илиев, е изчезнала и повече от месец най-близките ѝ приятелки нямат вести от нея. Красивата милионерска наследница на Главния е спряла да вдига мобилния си телефон и всякакви опити на дружките ѝ да се информират дали е добре удрят на камък.

Те предполагат, че причината за внезапното изчезване на тяхната Маями, както я наричат галено, е поредното любовно разочарование, което е преживяла с последното си гадже.

Само преди година Мая грееше от щастие и се завърна към бурния нощен живот, който изостави преди повече от 10 години. След разстрела на боса на ВИС 2 Георги Илиев вдовицата му сведе до минимум публичните си изяви и дълго време живя отвъд границите на родината.

Миналата есен гангстерската съпруга излезе на светло и отново бе сред ВИП клиентите на популярен столичен клуб. Когато оставаше за по-дълго в България, задължително сформираше компания от приятели и ги извеждаше да се черпят с шампанско. Тя най-сетне се пребори и с параноята си от фотоапарати, защото с удоволствие позираше пред обективите на фотографите, щракащи клиентите на бара. На един от ексклузивните фотоси от новия живот на Илиева се видя, че е особено близка с тайнствен господин, притиснал я към себе си, обгръщайки с ръце кръста ѝ. Нейни приближени издадоха тогава, че той е новият повелител на сърцето ѝ.Кристин Илиева проговори за фрактурите, откъснато месо от десния ѝ крак, кошмарните болки и дали е простила на Дивна (ВИДЕО)„Най-тежката болка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас от болка. На моменти още съм в шок…Jun 8 2018bulmedia.net

През пролетта обаче отношенията им започнали да куцат и при едно от завръщанията си у нас Илиева признала, че скоро отново ще е сингъл. Явно обаче раздялата не е по нейно желание и тя е изпаднала в поредната любовна депресия.

Припомняме, че последното ѝ бягство от света бе през лятото на 2016 г., когато след дългогодишна връзка се раздели с любовника си Николай Иванов-Шванца. Варненецът пък бързо я смени за млада красавица, за която за нула време се ожени. Мая Илиева бе в шок от развитието на отношенията им и се бе покрила от света за няколко месеца.

Сватбата на единствения мъж, към когото имаше сърдечни чувства след екзекуцията на Жоро Илиев, я съсипа. Двамата изживяха бурна авантюра, ту се разделяха, ту се събираха, а клюката непрекъснато ги пращаше до олтара. Вместо това обаче той си взе за съпруга обикновено момиче, макар и доста красиво.

Сега вероятно новата разлъка е накарала Мая отново да се скрие от света и по всяка вероятност е заминала чак в Доминикана, за да преболедува факта, че отново е сама. На републиката от архипелага на Големите Антилски острови вдовицата на Главния има огромно имение, в което се усамотява поне два пъти годишно.
Източник: retro.bgНе е за вярване: Мария Илиева живее като арабска принцеса. По цял ден лежи, пръска купища пари за прислужнициМария Илиева не обича домакинската работа, признава самата тя. Певицата не припарва до печката, а от…Apr 13 2018bulmedia.net

Коментари