Лора Крумова вече била готова с избора на име на второто си дете. След като разбрала, че с мъжа й Сотир очакват момиченце, тя решила да го кръсти на своята баба, която се спомина в началото на годината.
Тв водещата тежко преживя внезапната й смърт, защото тя била най-близкият й човек и се грижела за нея непрекъснато. Въпреки че приятелките й я съветвали да не дава на бъдещата си дъщеричка името на покойник, понеже битуват схващания, че така бебето наследява кармата на починалия, Лора не вярвала в подобни теории и възнамерявала да постъпи както я съветвало сърцето. Бабата на Крумова се казвала Цанка, а дъщеричката й вероятно щяла да носи някое от производните на името, за да го празнува на Цветница. Таткото Сотир нямал нищо против, а при първата бременност, когато журналистката стана майка на син, изборът да го кръсти Явор бил неин.Жената на топ водещия Ники Дойнов показа прелести, мъжаги свиркат похотливо след булката на журналистаНики Дойнов вече не крие личния си живот, както някога. Дори напротив, напоследък топ водещият на Но…Jun 11 2018bulmedia.net

Малкото момченце с нетърпение очаквало появата на сестричката си точно покрай рождения си ден и вече се хвалел на другарчетата си в детската градина за специалния подарък, който щял да получи. Цялото лято семейството щяло да прекара на къмпинг „Градина“ край морето, но телевизионерката планирала да се връща поне през две седмици до столицата, за да я преглеждат контролно. Докато при първата бременност още не осъзнавала отговорността и на моменти дори била нехайна, сега я гонела параноя да не се случи нещо на плода, предвид стресираното й ежедневие и по-зрялата й възраст.
През април Лора навърши 39 години, но бебето не било инцидентно заченато, а планирано. Страхът й да не му навреди я накарал толкова рано да слезе от екран, макар дори в екипа на предаването „Събуди се“ да не можели да разпознаят, че е бременна, защото умело прикривала коремчето си с широки дрехи.

Крумова се отказала и от всички други професионални ангажименти, които имала за летните месеци, а след раждането мислела поне година да е в майчинство. „Все пак съм на 39, ще се пазя повече. Преди се държах, все едно нищо ми няма, сега се вглъбявам в това състояние“, споделя журналистката. Макар второто й дете да е на път, все още не била получила годежен пръстен от страна на половинката си Сотир.
Към момента и двамата смятали подписа в гражданското за излишен и се разбирали перфектно без брак. Карали се за глупости, защото и двамата били с тежки характери. Именно затова преди време Сотир, който е професионален инструктор по сърф, отказал да я учи и я пратил при свой колега, защото знаел, че ще му строши нервите.
Източник retro.bgДжакпот за Мира Иванова: Първоначално водещата се намръщи на бременността на Лора Крумова, но тази новина ѝ оправи усмивкатаВтората бременност на Лора Крумова е била приета със смесени чувства от колежката ѝ в „Събуди се“ Ми…Jun 5 2018bulmedia.net

Коментари

loading...