Венелин Петков и Николета Маданска се скарали люто и се разделили.Това дори довело ТВ водещата до срив и тя си взела едномесечна отпуска от телевизията. Според запознати отношенията между шефа на новините и водещата на спорта се усложнили, защото от напрежението в работата Венелин непрекъснато си изпускал нервите и пренасял служебните проблеми в личните им отношения. И по най-малкия повод Петков повишавал тон и унижавал гаджето си, като това ставало дори пред изумените погледи на колегите им, писа „Таблоид“.

През последните месеци напрежението идвало в повече на журналиста, който вече три години отговаря за новините, актуалните предавания и спорта. Той доста често си позволявал да си изпуска нервите и да ругае подчинените си за щяло и нещяло. Стресът обаче се прехвърлил и в личния му живот и вместо да се чувства щастлив с изгората си, Венелин й правел груби забележки, които дълбоко я наранявали.

Чашата на търпението на чаровната блондинка преляла още в края на февруари и тв водещата си събрала багажа и се изнесла от общото им интимно гнездо. А след това, за да натрие носа на шефа си любовник, си взела и едномесечна отпуска. Затова и през март в коридорите на Би Ти Ви тръгнаха слухове, че тя е напуснала, но пък в крайна сметка тя се върна на екран.
Източник: БЛИЦ

Коментари