Любо Нейков подготвя скъп подарък за 70-годишнината на майка си Цецка. Популярният актьор от шоуто „Комиците“ и комедийния сериал „Столичани в повече“ се е заел с финансирането и организирането на тържество за юбилея на родителката си в Червен бряг в началото на месец март, узна HotArena.
Пенсионираната пощаджийка от северния град става на 70 на 27 февруари, но тъй като деня на годишнината й е в делничен и работен ден, Любо Нейков е насрочил тържеството й за следващата събота. Комикът е ангажирал малък ресторант в Червен бряг, където в чест на майка му ще се събере цялата рода. Близки до актьора и мастит тв продуцент разкриват, че гостите на юбилея ще са над 30, като почти всички поканени са от родата. Любо Нейков планирал даже по-голям банкет за юбилея на майка си, но тя не приела предложението му за многолюдно тържество.Силвия Лулчева уреди мъжа си в „Откраднат живот“: Васил Бинев минава в лагера на Любо Нейков и Евтим МилошевВасил Бинев е сред новите лица, които ще се внедрят в предстоящия пети сезон на хитовия сериал „Откр…Feb 20 2018bulmedia.net

„Леля Цецка е скромна, честна и набожна жена. Откакто загуби първородния си син Цветан, тя не е по шумните пиршества“, коментират съседите й от жилищната кооперация на ул. „Любен Каравелов“ в Червен бряг. По-големият брат на Любо Нейков – инженерът Цветан, загина от масивен инфаркт през декември 2013 г. След преждевременната смърт на батко си, популярният актьор пое и грижите за племенницата си, която днес е студентка.
На семейния празник в чест на юбилея на майка си, Любо Нейков ще почерпи и за своята 46-годишнина, навършена на 7 февруари, както и за рождения ден на дъщеря си Анна, която преди дни стана на 8. Комикът зарадвал щерка си с ховърборд и с компютърни игри, пише „Уикенд“.
Източник hotarena.netАктьорът Любо Нейков едва не загубил жена си при аборт: Докторите с много мъка я върнали от оня святЛюбо Нейков е сред малкото родни артисти, които зад гърба си нямат разводи. Любовта със съпругата му…Feb 5 2018bulmedia.net

Коментари