Близо 3000 човека в пловдивската зала „Сила“ вчера имаха удоволствието да видят, чуят и усетят силата и магията от песните на най-голямото име в българската поп музика. В почти двучасов вокален спектакъл Лили Иванова представи песните от най-новия си безименен албум, от който публиката вече има любими парчета. „Стъклени стени“, „Вкусът на греха“, „Дали“, „Този миг“ и „Обичай ме“ бяха посрещнати с ръкопляскания още с първите акорди.
А безспорните й хитове – „За тебе бях“, „Искам те“, „Щурче“, „Без правила“, предизвикаха 10-минутен аплауз, който върна Лили на сцената с думите „Не мога да откажа, защото сте Пловдив!“. На виковете от залата „Ветрове“ отговорът бе „Каква памет имате. Няма „Ветрове”, няма снегове. Отдавна се стопиха!“. Концертът завърши с единствената вечна песен в нейния репертоар – „Камино“.

Застрахователи се изгавриха с голямата Лили Иванова! Отказаха й услугите си – била на преклонна възрастЗастрахователни дружества в България са се отнесли изключително вулгарно към примата на родната естр…Dec 3 2017bulmedia.net

Магията на Лили е жива. Доказателство за това бе и дочут коментар от присъствали на събитието: „Когато Лили запее, онемявам, блокирам. Забравям дори да ръкопляскам“…
Първата спирка от националното турне на Лили Иванова предизвика нечуван трафик в Пловдив, независимо че бе планиран сравнително късно вечерта – 20:00 ч., при това в делничен ден.
Поради големия интерес, на 28 юни Лили се връща в Града под тепетата за втори концерт на откритата и още по-голяма сцена на Античния театър. На този, както и на всички концерти, редом до нея ще са и музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокалното трио „ЛаТиДа“.

Турнето „За пълноценни мигове с музиката“ продължава на 20 март в Двореца на културата и спорта във Варна, два дни по-късно – в зала „Бустрад Арена“, Русе. В Благоевгад Лили Иванова ще пее на 16 април, зала „Скаптопара“. Ботевградчани ще видят своята любимка на 18 април в Спортната зала. Друга спортна зала, но в Свиленград, очаква бившата републиканска шампионка по гимнастика на 10 май. Първият концерт на открито е в Плевен на 22 юни в Летния театър.
В София засега са предвидени три концерта в зала 1 на НДК – на 25, 26 и 27 октомври. Билетите в столицата са от 40 до 150 лева, а в страната – от 30 до 60.
Източник btvnovinite.bg

Говореха, че е стисната, но Лили Иванова им заши устите: Естрадната прима плаща сметките на бившия си мъжЗа стиснатостта на Лили Иванова в естрадни жанр се носят легенди, а единствените, облагодетелствани …Jan 12 2018bulmedia.net

Коментари