Кралят на Малайзия
Кралят на Малайзия Мохамед V и Оксана Воеводина

Кралят на Малайзия Мохамед V се развежда със съпругата си – руската миска Оксана Воеводина.Мис Москва се ожени за краля на Малайзия тайно (СНИМКИ)Бивша Мис Москва се превърна в новата „кралица на Малайзия“, след като прие исляма и се ожени за кра…Nov 28 2018bulmedia.net

Още от Лайфстайл

Причините за разтрогването на брака все още не се съобщават, но според източници на малайзийския вестник New Straits Times, цитиран от ТАСС, двойката е подала документи за развод на 1 юли.

49-годишният владетел и 25-годишната носителка на короната в конкурса за красота „Мис Москва“ през 2015 г. се ожениха на пищна сватба през ноември 2018 г. На 21 май двойката се сдоби със син.

Кралската сватбена церемония, която се проведе миналата година в концертна зала в московското предградие Барвика, бе едно от най-обсъжданите събития. Мохамед V бе облечен в типична малайска носия, а Оксана бе в разкошна бяла рокля.

Няколко месеца преди събитието руската красавица прие исляма. Тя е възпитаничка на елитния икономически университет „Г. В. Плеханов“, а малайският крал е учил в едни от най-престижните учебни заведения в Обединеното кралство.

Коментари