Корнелия Нинова минава на строг пост, издават нейни съпартийци от „Позитано” 20. Лидерката на червените решила да се подложи на прочистване не само защото била вярваща, а и заради няколкото излишни килограма. От понеделник насам по време на сбирките и обиколките из страната тя отказвала всякакви непостни храни, както и питиета.
Според колегите си тя искала да отслабне неусетно. Соцлидерката се позакръгли през последните месеци заради стреса и проблемите, които преживя, разкриват от левицата. Като неприятните инциденти с падания и катастрофи, както и забързаният начин на живот, който тя започнала да води след като оглави столетницата. Нинова се притеснила, че някои от любимите й костюми започнали да й отесняват, а пред камерата не се харесвала.Европейските социалистки се репчат на Нинова: Веднага да подпишеш Конвенцията. Отговорът на Корнелия ги смразиАко БСП не подкрепи ратификацията на Истанбулската конвенция в Народното събрание, вашата партия рис…Feb 2 2018bulmedia.net

„От няколко месеца говори, че трябва да се втали малко. Тя може да е много заета, но й липсва движение”, коментират нейни приближени. Заради счупването на крака й миналото лято обаче й било трудно да поднови излетите на открито през уикенда.
Затова соцлидерката решила, че най-добрият момент за малко диета са Великденските пости. От няколко дни Корнелия Нинова не хапвала никакви животински продукти.
Това, което много й пречело обаче, били тестените изкушения. Тя била голяма любителка на баниците и погачите, които често и сама приготвя. Поначало соцлидерката не била привърженик на диетите и трудно ги спазвала, но била готова заради постите, здравето и външния си вид да се откаже от месото и млечните продукти.
Източник retro.bgДеян Неделчев-Икебаната посвети песен на Корнелия Нинова, ще й я представи на 16 януари за ЧРД (ВИДЕО)Деян Неделчев-Икебаната е сътворил песен, вдъхновена от лидерката на БСП Корнелия Нинова. Заглавието…Jan 11 2018bulmedia.net

Коментари