Камелия до такава степен се развълнува, че успя да спечели за отбора си в хитовото музикално риалити „Гласът на България“ талантливата Анджела Цолова, че за малко не се разголи напълно. След като прегърна тийнейджърката и й благодари, че е избрала именно нея за свой треньор, фолк дивата се върна с усмивка на стола си, без да усеща, че горната част й е леко разместена. Настанявайки се на мястото си обаче, камерите ясно уловиха почти изцяло показалата й се дясна гръд. Само фактът, че роклята й е от по-стегнат плат, я спаси от тв гаф.Евгени Минчев унищожи Поли Генова: Като кълцана от пуйки е, а Камелия е модната Жана д’Арк (СНИМКИ)Предлагаме ви нова порция от коментарите на Евгени Минчев за седмичната му рубрика в „Телеграф“.
Чуд…
Jan 14 2018bulmedia.net

Дори и инцидентно да се разголи в ефира, това едва ли ще притесни Камелия, която е царица на провокациите. Тя е сред родните изпълнителки, които залагат на ексцентрични визии и и в годините е предизвиквала по всякакви поводи аудиторията. Анджела е поредният талант, който реши да се състезава в отбора на Камелия, а дали ще отиде на финал, ще видим в следващите епизоди на най-рейтинговото музикално шоу.

Всъщност Камелия устойчиво залага на дрехи, които разкриват прелестите ѝ. За това обаче си носи и критики. В края на миналата година срещу нея се надигна сериозен ропот от феновете ѝ… зад Океана.

Първоначално интересът към нея бил изключително голям, тъй като отдавна не бе посещавала САЩ, а се смята за едно от знаковите лица на попфолка. Билетите за изявите ѝ се продавали като топъл хляб. Скоро обаче дошло и разочарованието. Публиката негодувала срещу предизвикателното облекло на сънародничката си. Тоалетите ѝ изглеждали евтино и задължително разкривали задните ѝ части и гърдите.Неостаряващата фолк дива Камелия удари в земята бившите си колеги – вижте какви пачки прибира!Бившите колеги на Камелия от „Пайнер“ ще има да й дишат праха. Неостаряващата фолк дива успя да ги б…Nov 1 2017bulmedia.net

Зрителите се възмутили и от грима на Ками, защото било видно, че тя не се е доверила на професионален гримьор, а е играла сама с четката по лицето си. Изглеждала състарена, а бръчките не можели да се скрият дори от няколкото пласта фон дьо тен. Най-голям протест обаче предизвикал плейбекът, на който Камелия се доверила. Подобно решение е необяснимо, тъй като огненото момиче на фолка е сред малкото в бранша, които наистина имат вокална дарба.

Източник: БЛИЦ

Коментари