Ивайло Караньотов

Ивайло Караньотов никога не е криел, че обича екстремните изживявания. Това обаче не винаги се харесвана близките му, които често са изправени на нокти от изпълненията на мачото.

Ивайло Караньотов направи истински подвиг, заради който обаче рискува сериозно живота си. Съпругът на актрисата Аня Пенчева е в Непал, където смело покорява високи върхове, докато близките му треперят от ужас пред гледката.
Ивайло Караньотов винаги е споделял, че планината му дава особено усещане за свобода, а също и за любов, съобщава show.blitz.bg. „По начало вярвам в Бога, но сега мисля че си поговорих с него”, сподели той при едно от скорошните си изкачвания и накара виртуалните си приятели и познати в социалните мрежи буквално да настръхнат – и от възторг, и от ужас едновременно.
Ивайло КараньотовНеочаквана новина за Аня Пенчева и мъжа ѝ Ивайло, вижте само как го насадиФеновете на риалити шоуто „Фермата“ няма да имат удоволствието да гледат от тв екрана секссимвола на…Aug 30 2018bulmedia.net

„Калапатар 5643. Нечовешка гледка. Извадих късмет с времето!”, информира Караньотов след поредното си успешно изкачване. А на въпрос дали може да диша нормално, отвръща смразяващо така:
„Над 5000 кислорода е 50%. Само свалят трупове с хеликоптерите. Много смърт”.
За да разсее малко напрежението пък, в типичния си закачлив стил неговият приятел Иво Танев му пише „Защо не взе едни гащи с перка, ами се мъчиш?! 🙂 Нищо. Ти си машина и ще се справиш, нечовеко!!!”.
В Непал Ивайло Караньотов е от няколко дни. Преди да покори Калапатар пък, е направил същото и с Нагардзанг, за който също сам се похвали: „Нагардзанг 5140 и въздух на половина. Денивелация 1000”. Думите му със сигурност са накарали любимата му Аня Пенчева да вземе поне едно успокоително.
Ивайло КараньотовЛамбо любил Аня Пенчева: Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт, признава Стефан ДанаиловГолямата любов на Стефан Данаилов след покойната му съпруга Мария е актрисата Аня Пенчева, става ясн…Apr 18 2018bulmedia.net

Коментари