Водещата Ива Софиянска не се е отказала от идеята да роди на мъжа си Антон Божков още наследници, пише „Уикенд“. Макар семейството и сега да се радва на момченце и момиченце, които са още на съвсем крехка възраст, бившата манекенка планира отново да забременее, защо не още тази година. „Астролозите предвещават, че ще е хубава година за създаване на деца. Трябва да си помисля дали да не се възползваме”, пошегувала се преди време водещата пред свои приятелки.Нов зет в семейството на Стефан Софиянски: Димана му води италианецДъщерята на Стефан Софиянски хлътна по италианец, семейството на бившия столичен кмет ще се увеличи …Nov 8 2017bulmedia.net

Шегата току виж се окаже обаче реалност, защото Ива отдавна обмисля този въпрос. За трето дете говори още откакто отби от кърма сина си Васил. Съпругът й Антон пък няма нищо против и цял футболен отбор. Бащинството му се харесвало и не го притеснявало. Ива пък не изпуска да хвали съпруга си, който много й помага в отглеждането на децата. „Без него не бих се справила. Подписът ни не промени нищо в нашите отношения. Колкото бях щастлива преди с Антон, толкова и сега, а децата само допълниха и оцветиха картинката”, споделя телевизионерката. Работата на пълен график ни най-малко не я разубедила да се отказва от мечтата си за голямо семейство.

В края на деня единствено то имало значение за Ива. Всичко друго била временна суета, а бившата манекенка отдавна е отвикнала от нея. Научила добре кои са приоритетите в живота й, същите, които родителите й непрекъснато й повтаряли. За това навярно толкова много искала да последва примера им и да има голяма фамилия, като тази, в която израснала. Макар вече да има свое семейство, тя не спирала да се чува с родителите си по 5 пъти на ден. Никога не можели да си кажат всичко, което ги вълнува и за това си звънели почти постоянно.

Дори баща й Стефан Софиянски едва се удържал да не гостува на младите всеки ден и да проверява как са. Даже само да минавал наблизо до дома им се отбивал за половин час, за да нагушка малките и да поздрави дъщеря си. Журналистката има своите страхове като всеки родител, но те не са свързани с охрана на наследниците й. Не смятала, че децата й имат реална нуждата от хора, които да ходят на всяка крачка с тях сякаш са холивудски знаменитости. Тя обаче се съгласила Васко и Мая да бъдат пазени от бодигардове, защото така преценили близките й, които били наплашени от събитията през последните години.

Източник: БЛИЦ

Коментари