Вицепрезидентът Илияна Йотова е станала неузнаваема само година и половина, след като пое поста вицепрезидент. Причината е драстична промяна във визията на бившата евродепутатка, която буквално се е стопила, а по-светлата й коса й придава още по-изискан вид.
Според източници от „Дондуков” 2 Йотова е минала на диета и очевидно всички усилия са дали своя резултат и днес тя грее с нова визия.
Основното, което хапвала заместничката на Румен Радев, са салати и месо. Това е част от здравословното ѝ хранене и разбира се, повече движение. Това си осигурявала самата тя всяка сутрин и вечер в дома си по индивидуална програма.Деси Радева смаза критиците на роклята ѝ, заговори за ЦСКА и Левски и обясни имат ли уговорка с вицепрезидента Йотова (СНИМКИ)Съпругата на президента Десислава Радева реагира в социалните мрежи, след като вчера събра хиляди ко…Mar 5 2018bulmedia.net

Откакто влезе на „Дондуков“ 2, Йотова почти няма свободна минута. Ако не е на срещи или зад бюрото, тя е на посещение в различни части на България. Независимо от натоварения си график обаче бившата евродепутатка внимава с какво се храни и стриктно изпълнявала специални упражнения.
Вталяването пък я принудило да смени и част от гардероба си. Винаги елегантна, тя отново наблегнала на костюмите, но ако преди можеше да бъде видяна предимно в поли, то днес вече спокойно облича и панталони, които подчертават новата й фигура. Има и лека промяна в прическата й, като косата й става все по-светла, а често фризьорите й наблягат и на по-естествените къдрици.
Източник retro.bgИлияна Йотова спипа Хекимян в лъжа и попари Плевнелиев: Жалко, че този човек е бил президент на БългарияНяма война между институциите. Има истини, които българското общество чува от страна на президента. …Apr 19 2018bulmedia.net

Коментари

loading...