Хекимян нова тръпка

Водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян си има нова тръпка. Всеки ден след работа журналистът няма търпение да приключи с ангажиментите си в телевизията и да се отправи към кокетна пекарна в района на Римския пазар в София, пише Ретро.бг.

Живеещите наоколо издават, че многократно са засичали тв звездата да кръжи около фурната с топъл хляб и закуски, като в началото просто бил редовен клиент, който пълнел торбите с тестени изкушения. В последно време обаче Тони посещавал пекарната, за да си бърбори насаме с една от дамите, които работят вътре.

Водещият бе уловен да връхлита през вратата на магазинчето, а първата му работа бе да се разцелува и разпрегръща с една от служителките вътре. После двамата се усамотиха за близо 2 часа в едно от складовите помещения на обекта. Накрая излязоха на по цигара и кафе пред централния вход за клиенти, а щастливият им смях ехтеше из цялата улица.

В компанията на пекарката Хекимян прекара свободното си време, вместо да се прибере в дома си и да се подготвя за следващия ефир, както неведнъж е споделял, че обичайно прави. „Похвално е, че Тони не залита по разни изкуствени плеймейтки“, коментират негови колеги от БТВ.

Припомняме, че личният живот на телевизионера зацикли след раздялата му с репортерката Василена Гръбчева. Докато бившата му годеница бързо успя да си намери нова половинка, а от месец насам е майка на момиченце, Хекимян продължи уверено с ергенлъка. През този май водещият ще навърши 36 години, а роднините му били силно притеснени от факта, че все още не е свил семейно гнездо. Майка му Златка непрекъснато треперела момчето й да не остане без наследници. „Всичките му приятели и съученици вече дундуркат второ, а той чака последния влак“, жалвала се тя пред съседки в родната на фамилията Стара Загора.

Виж още:Клоунада в ефир: Хекимян се изпокара жестоко с герой от САЩ’94 (ВИДЕО)Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото на „Тази сутрин“ по БТВ…Jun 19 2019bulmedia.net

Коментари