Упорити слухове из коридорите на Би Ти Ви гласят, че скандалната водеща Венета Райкова отново ще бъде натирена от телевизията. Сезонът на „Папараци“ приключи, а от есента таблоидът ще има друга водеща. Говори се, че Николета Лозанова отново ще седне на стола като водеща, дочу HotArena.

Макар че Николета Лозанова отнасяше твърде много хейт за уменията си като водеща, нейната заместничка Венета Райкова се оказа по-голям провал.

„Как може журналист с толкова години стаж и претенции за светило в бранша да се излага по този долен начин. Толкова й личи, че чете от аутокю-то, дори срича, че дразни слуха на зрителя. Затова много хора спряха да гледат предаването“, казва един от разочарованите зрители.Това трябва да се гледа: Мегз се обля в горчиви сълзи пред Венета Райкова след разбулването на голям скандалВече е потвърдено, че Мегз ще бъде гост на Венета Райкова тази неделя в Папараци. От телевизията обя…Apr 27 2018bulmedia.net

На този етап твърденията за връщането на Николета Лозанова са само спекулации. По всичко личи, че водещата я чака тежко лято. Нейни колеги я съжаляват, че го е закъсала финансово и няма да има с какво да се издържа, след като се разведе с мъжа си.

След успешните години като водеща на „Горещо“ никак не й върви в това начинание. Какво ли не захваща, но не може да догони рейтинга на „Горещо“. Обиколи всички телевизии и вече никъде не я искат. Този път Райкова ще трябва да се раздели завинаги с телевизионната си кариера и да насочи силите си към книжките, които пише в последните години и се моли да се купуват, за да може да печели от тях, пише „ШОУ“.
Източник: hotarena.netКой е като нея? Венета Райкова се похвали с неочаквана изненада, ето какво сполетя чаровната водещаВенета Райкова се похвали с шофьорски умения за пример. Водещата на предаването „Папараци“ получила …Apr 21 2018bulmedia.net

Коментари

loading...