Гордостта на България Ивет Лалова

Българската лекоатлетка Ивет Лалова-Колио, която се класира за пета олимпиада с рекорден резултат, сподели, че животът ѝ след спортната кариера тепърва започва.

Още от Лайфстайл

„Кариерата в атлетиката приключва в един момент. На първо място аз съм жена, искам да бъда майка. За нас в атлетиката това е край на кариерата, особено на едно много високо ниво, е почти невъзможно след това да се върнеш след определена възраст, затова моите мечти се пренасят на много други хоризонти, полета и тепърва искам да постигам още по-големи успехи от спорта. Смятам, че животът ми тепърва започва, след като приключи спортната кариера. Моят живот и път в спорта няма да приключат там“, разказа 35-годишната Ивет пред Nova.

Тя се включи в скайп разговор от Китай, където е пристигнала късно снощи след бягането си в Осака.

„4 за мен е щастливо число, а за 5 – да видим. А за 7… Ако говорим за олимпиада, на наш език е изключително много. 5 за мен е достатъчно щастливо число“, каза с усмивка Лалова.

Българката допълни, че през свободното си време, което в момента почти не съществува, е като всички останали хора.

„Не съм по-различна. Но винаги в главата ми, в съзнанието ми, стои една цел – правя всичко възможно тя да надделява“, каза още шампионката.

Коментари