Гала се фука с нова холивудска усмивка, водещата прави реклама на най-скъпата зъболекарска клиника в страната. Гала се е уредила с нови зъби. Водещата на „На кафе” получила холивудската си усмивка без пари, разправят запознати. Телевизионерката посетила един от най-известните у нас зъболекари д-р Явор Миланов, който освен, че се грижи за зъбите на знаменитостите преподава и в университет. При него на опашка чакат не само актьори, певци и всякакви звезди, но и много политици.Ефирът се изчерви от това, което направи полугола и разкрачена репортерка на Гала, Стефан пак ръси бисер след бисер (СНИМКИ)Репортерка на Гала се разголи по бански в предаването „На кафе“. Блондинката трябваше да изпробва яй…Feb 7 2018bulmedia.net

Именно заради този факт Гала предпочела той да се погрижи за зъбите й. На този етап не става ясно дали само е избелил усмивката й или е сменил нейните с изкуствени зъби.

Но това, че водещата не е дала лев е повече от ясно. От дълго време се знае, че тя не обича да пръска пари за нещо, което може да й бъде направено безплатно. Използва положението, че може да направи реклама на дадения продукт или професионалист в предаването си по Нова тв. И като предлага скритата реклама на продуктово позициониране получава стоката или услугата без пари, предават от електронното издание за сврски новини hotarena.net.

Такъв е случаят с новите й зъби. Вместо да даде няколко хилядарки Гала усърдно и угоднически обяснява от малкия екран кой зъболекар е посетила и къде се намира клиниката. Според слуховете никой няма да се учуди ако съвсем скоро въпросния майстор на холивудски усмивки бъде поканен като гост в „На кафе”.
Източник: БЛИЦТВ водещата Гала разори мъжа си: Стефан й купил тузарски апартамент за 200 бона в баровски курортГала била на път да докара до фалит настоящия си приятел Стефан със скъпите подаръци, които искала о…Feb 6 2018bulmedia.net

Коментари