Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София. Става въпрос за спречкване между две групи, прераснало в престрелка, съобщи „Нова телевизия“. От „Спешна помощ“ обясниха, че сигналът към тях е подаден в 22:25 ч., като шест минути след това екипите са били на място.

Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. Другият е на 26 години – той е по-леко пострадал. И двамата са настанени във ВМА. МВР изяснява обстоятелствата около случилото се, а на мястото полицейското присъствие е засилено.

Близки или приятели на пострадалите в престрелката търсят информация от полицията. Засега никой от тях не желае да разговаря с журналисти.

На място са задържани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа и футболистът на ЦСКА Георги Йомов, разкрива БНТ.

По информация на Нова телевизия пред полицията Йомов е разказал, че снощи на бензиностанцията между брат му и непознати за него хора е възникнал конфликт. По-късно в разправията се е включил и бащата на Йомов. Тогава братът е стрелял.

Към този час бащата и братът се търсят от полицията.

Дали самият Георги Йомов ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.

По непотвърдена информация бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов е стрелял на Околовръстното в София снощи, съобщи bTV.

Приятелката на футболиста поп-фолк певицата Ариа отрече да е била на мястото на инцидента и да е замесена. Разследването продължава.

Разпитани са множество свидетели, прегледани са и камерите на бензиностанцията. Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст между 50-55 години, висок около 170 см. Извършва се обиск на дома семейство Йомови.

Коментари