Филипинско-австралийската телевизионна водеща Катриона Грей спечели конкурса „Мис Вселена“ 2018, побеждавайки 93 участника в състезанието за красота, проведено в Тайланд. За разочарование на кандидатите от Венецуела и Южна Африка, които също така стигнаха до Топ 3, 24-годишната Катриона успя да очарова съдийте, които тази година за пръв път спохвалиха всички състезателки.

„Филипините ми носи толкова много радост на сърцето“, написа победителката по-рано в неделя в „Инстаграм“, след като се премина успешно през частта от спектакъла с вечерни рокли и бански костюми. Считана за една от фаворитите на конкурса, тя успя да спечели победа сред други великолепни състезатели, като тази година за първи път имаше транссексуален кандидат от Испания.

Тазгодишната „Мис Вселена“ е родена в Австралия, но остава горда с нейното филипинско наследство. След като завършва гимназия в Австралия, тя се премества в Манила, Филипините. Грей бе коронована както за Мис Вселена 2018 г., така и за Мис Свят през 2016 г. Талантливата звезда печели черен пояс в бойното изкуство чой-куон-до на 12-годишна възраст и била джаз певица още в училище.
мис вселена 2018
мис вселена 2018


 

Коментари

loading...