Запознайте се с Уесли Окерсън – личният треньор на Джеф Безос. Той се грижеше за формата на Том Круз и Джерард Бътлър. Сега личният треньор Уесли Окерсън работи с втория най-богат човек на планетата Джеф Безос.

Богаташ номер 2 демонстрира тялото си само с черни бански и черна бейзболна шапка преди дни, когато папараци го изловиха на яхта с приятелката му Лорън Санчес.

„Технологичният титан изглежда стегнат и загорял, пише Page Six и обяснява, че отговорен за мускулите му е фитнес гуруто Уесли Окерсън, чиито клиенти са били Том Круз и бившата му съпруга Кейти Холмс, както и Джерард Бътлър, Саша Барън Коен и Айла Фишър.

„Уес е невероятен, той е едно от най-трудолюбивите момчета. Ако тренирате с него, ще изглеждате страхотно”, казва за The Post източник, запознат с работата на Окерсън.

Работата му одобрява и приятелката на милиардера. Миналия месец тя похвали заниманията на Окерсън с Безос, като написа под снимка на нея и Безос в Инстаграм „Добра работа, Уес!“.

Фитнес гуруто Окерсън е личен треньор от двадесет години. Според биографията му на Fit Expo, той получава бакалавърска степен по кинезиология от Университета на Мериленд през 2001 г. и скоро след това се премества в Лос Анджелис. „Първата му голям пробив идва през 2007 г., когато стана частен личен треньор на Том Круз на пълен работен ден. По време на двугодишния си период с холивудската звезда, Уесли пътува из Европа и прекара над шест месеца в Берлин по време на заснемането на филма „Валкирия“.

Коментари