Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън определено е една от най-стилните известни жени в света. Освен с красиви тоалети и аксесоари, Кейт има и фигура, за която мечтаят много жени. Тя е висока, слаба и винаги изглежда блестящо на различни светски събития. Не малко са обаче тези, които се питат как точно херцогинята поддържа така добре фигурата си, съобщава „Пик“.

По време на чаено парти миналата година, професор, който бил гост, попитал Кейт как успява да се поддържа винаги в добра физическа форма. Тя му отговорила, че грижите за децата й са един от ключовите фактори за това. Храната също изиграва важна роля, за да изглежда винаги отлично.
Ето и някои от основните храни, включени в диетата на Кейт Мидълтън:
1. Кейт Мидълтън обича екзотичните и пикантни подправки, затова менюто ѝ често изобилства от такива горещи вкусове.
2. Кейт е привърженик на стриктните диети и ги спазва много смело и безстрашно. Тя харесва диетата на Дюкан, която е любима на звезди като Дженифър Лопес и Жизел Бюндхен. Този начин на хранене се характеризира с много нисък прием на въглехидрати, повече месо, плодове и зеленчуци.
3. Увлича се по суровоядството и често залага на вегетарианско меню само от зеленчуци – сурови или леко задушени.
4. И все пак Кейт си угажда с лакомства през почивните дни. В такива моменти тя нарушава строгите си хранителни правила.
5. Докато е била бременна, Кейт е имала много проблеми със сутрешното гадене и това я е отвратило от храната за известен период. Кейт е възвърнала апетита си и любовта си към храната след раждането на принц Джордж, благодарение на терапия с психолог. 6. Кейт винаги преценява колко да изяде от основното ястие, за ѝ остане място за десерт и все пак да не се чувства преяла пише zajenata.bg.

Коментари