елизабет меган

Допреди близо година нещата изглеждаха така, сякаш британската кралица Елизабет Втора и съпругата на нейния внук принц Хари – Меган Маркъл се разбират добре – при всички случаи те се появяваха заедно на различни събития.

Сега обаче се оказва, че през последните месеци всичко съвсем не е така както трябва, защото Елизабет Втора не желае да говори за Меган – тя се е превърнала в тема табу, пише в. „Мирър“.

Може да се окаже, че твърденията са верни, защото съвсем наскоро медиите на Острова съобщиха, че херцогиня Меган и принц Хари са обидили кралица Елизабет Втора, защото не са приели поканата й да посетят замъка Балморал край Абърдийншър, Шотландия. А освен това плъзнаха слухове, че Хари и съпругата му се замислят дали да не се преместят да живеят в САЩ.

Според източници на в. „Сън“ Хари не е харесал имението в Херефордшир, което му е предложил принц Чарлз. Сега двойката може да се премести в Лос Анджелис, където живее майката на Меган. Причината за това е, че по такъв начин Хари искал да се отдалечи от скандалите в пресата, както и от споровете с брат си Уилям и съпругата му херцогиня Кейт.Българка, изпратила картичка да раждането на Арчи, получи отговор от Хари и МеганБългарката Теодора Томанова, която от 7 години живее със семейството си в Обединеното кралство, изпр…Jul 12 2019bulmedia.net

Меган Маркъл обиди дъщерята на принц УилямМеган Маркъл и любимият й принц Хари очакват съвсем скоро първата си рожба. Те обаче не пропуснаха д…May 3 2019bulmedia.net

Коментари