Развеждащата се тв ветеранка Венета Райкова е случила на свестен съпруг, който нямало да има претенции към апартамента им. В момента в баровското жилище водещата живеела сама с детето им Патрик, а бившият й Тишо не се задържал на едно място, защото въртял казино в Нови Искър.
Оказва се, че луксозният дом на журналистката не й носи никак добър късмет през годините, въпреки че е като от корица на списание.
Преди да се сдобие с него, Венета изгоряла с 50 хиляди лева, които дала за жилище на зелено, но фирмата продавач я измамила и с имот от тях тя така и не се сдобила. Малко по-късно Райкова извади късмет и от тв играта „Сделка или не” – тя спечели 75 000 лева, които добави към злополучните си спасени спестявания и така си купи настоящото шикозно жилище в столичния квартал „Изток”. Радостта й обаче бързо отшумяла, защото неотдавна, изпадайки в криза, Райкова опита за пръв път да го продаде.Пълен обрат: Какво се случва с личния живот на Венета Райкова? Водещата се върна към голямата си любов (СНИМКИ)Венета Райкова направи обрат в живота си и се събра отново със съпруга си Тишо, с когото се разведе.…Feb 19 2018bulmedia.net

В продължение на месеци интерес към него никой не проявил, а това още повече усъмнило вярващата в енергии и свръхестествени сили телевизионерка, че в къщата й има прокоба. Най-големият удар обаче дошъл, когато заради доскорошното й съдебно дело с Юксел Кадриев над апартамента й бе наложена възбрана, която около година не давала и минута спокойствие на Венета. Преди няколко месеца обаче тя обяви, че се е разплатила с новинаря на Би Ти Ви и вече не дължи и стотинка на никого.
Въпреки че вече е без съпруг, Венета не се чувствала самотна в апартамента си и не мислела отново да го пуска за продан. Нямала намерение и да преобзавежда, за да изтрие следите от семейния живот с Тихомир, защото навремето пръснала много пари за мебели.

Холът на тв звездата е обзаведен в бароков стил, като диваните, столовете около масата и фотьойлите били единствени по рода си уникати. В банята си пък блондинката има едноместна вана, а кухнята й е семпла, но модерна. Всъщност по-големият лукс са общите части и удобства, с които всички обитатели на затворения комплекс разполагат.
Резиденцията, в която Райкова живее, е под постоянно наблюдение, на входа има бариера с охранител, а на разположение на живущите са открит плувен басейн, джакузи, парк, ресторант, вътрешна сауна, йога център и дори медицински комплекс.
Източник retro.bgСлави Трифонов не издържа и захапа Венета Райкова и предаването й „Папараци“: Това беше вещерски съветСлави Трифонов захапа Венета Райкова, въпреки че само преди няколко дни водещата на „Папараци“ обяви…Jan 16 2018bulmedia.net

Коментари