Засека ли се с Мария, дори само гърба да й видя – напускам!“ С тези думи актьорът Димитър Рачков приел, макар и с неохота, да участва в новия комедиен сериал по „Нова тв“ – „Полицаите от края на града“.
Сапунката се продуцира от Global films, собственост на най-добрия приятел на Рачков – Магърдич Халваджиян. Комикът знаел, че Маги е предложил роля на бившата му половинка Мария Игнатова и поставил ултиматум за участието си, пише седмичникът „Галерия“. А именно – да не се засича с тв водещата по време на снимките по никакъв повод.
Актрисата също нямала желание да вижда Рачков и първоначално отказала ролята в „Полицаите от края на града“. Магърдич обаче я уверил, че с комика няма да имат общи сцени и графикът ще бъде нагласен така, че да не се срещат на снимачната площадка.Димитър Рачков е бесен на невярната Мария Игнатова: Как да й простя, като не мога дори да я гледамНапук на слуховете, че правят опити да се съберат отново, Димитър Рачков и Мария Игнатова не могат д…Feb 5 2018bulmedia.net

Игнатова приела най-вече заради тлъстия хонорар и малката роля, а Рачков – с изричното предупреждение, че ще напусне, ако види очите на Мария. Тв водещата ще си партнира с колегата си Румен Угрински, в ролята на зла съпруга на ченгето Калата. „Трудно се работи с Игнатова и Рачков, откакто са разделени. Всички са вдигнали ръце от тях и претенциите им. В последния сезон на „Като две капки вода“ се наложи да се засекат на сцената и въздухът се режеше с нож“, разказват хора от екипа на Халваджиян. Продуцентът е между чука и наковалнята, тъй като е изключително близък и с двамата, а съпругата му Кремена Халваджиян е най-добра приятелка с Игнатова. След раздялата на Рачков и Мария, приключи и екранното им партньорство. Актьорите винаги водеха заедно „Господари на ефира“, но по желание на комика и отново след заплахи за напускане, Маги ги раздели.
Източник hotarena.netТози път Маги Халваджиян прекали: Вижте как насади на пачи яйца Димитър Рачков и Зуека в „Като две капки вода“Хитовото шоу „Като две капки вода“ се завръща в ефира на Нова тв на 26 февруари. А зрителите вече се…Jan 30 2018bulmedia.net

Коментари