Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път пред списание Love style за новия си приятел Явор Стефанов, с когото е щастлива от една година, но двамата упорито криеха връзката си от медиите.

„Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор… Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!“ – признава Деси. От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина. Цонева разкрива, че синът й Янчо и майка й Мариана много харесват Явор.Деси Цонева заби 53-годишен: Новият любим на щерката на Митко Цонев е разведен с две деца (СНИМКИ)От няколко месеца насам Деси Цонева е на гребена на любовта, но отказва да разкрие самоличността на …Dec 29 2017bulmedia.net

„Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това. Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща.

Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала“, доверява дъщерята на Димитър Цонев. По никакъв начин не я притеснява, че любимият й е доста по-голям от нея, защото винаги е харесвала по-зрели мъже. „Разликата ни е 19 години – колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба“ – казва още щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев.

А дали двамата вече не мислят за брак? „Всяко момиче мечтае за сватба, но на този етап е още рано. И двамата имаме по един неуспешен брак зад гърба си и не бързаме“, категорична е Деси.
Източник: blitz.bgНе е за вярване: Деси Цонева кара 8-годишния си син да пие ракия, той се дърпа: пия само от тази на дядо (ВИДЕО)Деси Цонева е популярна предимно със скандалното си поведение, с което вече не може да впечатли нико…Nov 7 2017bulmedia.net

Коментари