Деси Банова е започнала откровена война с роднините на бившия си мъж Ивайло Граховски, с когото се раздели заради Росен Плевнелиев. Бившата синоптичка изострила до краен предел отношенията си с неговото семейство, като вече дори не общувала с брат му и майка му Мариана.
Със самия Ивайло Банова поддържала комуникация, която касаела най-вече тяхната дъщеря Йоана, която живеела ту при единия си родител, ту при другия.
До това решение на сложната ситуация бившите партньори стигнали трудно, защото въпреки че Десислава била инициатор на тяхната раздяла, имала претенции към бащата на детето си. През дългогодишното им семейно съжителство двамата така и не успяха да минат под венчилото, въпреки че Деси намекваше откровено на финансиста, че иска тържество, като дори по този повод си откри и сватбена агенция.Деси Банова се изповяда – призна за какво си позволява да тормози Плевнелиев и защо новата връзка стресира дъщеричката ѝДори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че п…Feb 18 2018bulmedia.net

Към настоящия момент нараненият и изоставен бизнесмен бил благодарен на съдбата, че не е узаконил връзката си с Банова, защото в момента имал финансова отговорност само към щерка й, а не и към самата нея. Още щом му съобщила, че го напуска, бившата синоптичка и настояща репортерка се опитала да отскубне от Ивайло апартамента, в който живеели, но той не се съгласил. В имотния спор се намесила и неговата майка, която била дълбоко потресена от аферата на снаха си Деси с бившия президент и настоявала Банова да не получава и стотинка от тях.
Прокудената тв звезда се принудила да се върне в бащината си къща в столичния квартал „Бояна“, която днес се обитава само от майка й Лили. И в момента половинката на Плевнелиев живеела там, а не заедно с него. Гостувала му само в определени дни от седмицата, когато и на двамата им било удобно, а в другото време гледали да се отдават един на друг на почивки.

От началото на връзката си с бившия държавен глава напористата синоптичка успяла да го придума да я заведе няколко пъти в Гърция, където Плевнелиев от години има огромна вила, на романтичен уикенд в Париж, на екскурзия в Лондон, в Естония, на ски в Банско и къде ли още не.
За да може да пътува с него по световни конференции, Десислава се отказала да съобщава прогнозата за времето, защото непрекъснатите й изненадващи отпуски изнервили целия колектив. Настоящото й амплоа на водеща на рубрика в „Здравей, България“, която се излъчва веднъж седмично, й позволявало да придружава Росен навсякъде, както и да се грижи повече за дъщеря си.
Източник retro.bgВярвате ли му? Росен Плевнелиев: Българите избягаха на Запад, защото там Истанбулската конвенция е ратифициранаПрезидентът (2012 – 2017 г.) Росен Плевнелиев избълва нова порция атаки срещу президента Румен Радев…Feb 1 2018bulmedia.net

Коментари