Въпреки, че само преди месеци обичаната Стоянка Мутафова навърши 96 години, тя продължава да е все така суетна, както на младини години. Госпожа Стихийно бедствие не пропуска посещение в козметичния салон. Преди няколко дни тя е посетила любимия си салон в столичния квартал „Лозенец“, където се е поглезила с предлаганите от него процедури. Освен с нова прическа, актрисата се поглези още с маникюр и педикюр.

Прическата й е била оформена от опитен коафьор, който е наясно с вкуса и предпочитанията й. От години актрисата се придържа към един и същ стайлинг. Тя редовно подстригва връхчетата на косата си. Актрисата си позволява само студено къдрене и е категорична, че не желае боядисване, въпреки опитите на фризьорите да я убедят, че с боядисана коса ще изглежда по-добре.Изненада: Дъщерята на Стоянка Мутафова плени сърцето на тайнствен богаташ, той напира да вдигат сватбаДъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак навръх рождения си ден. Мария Гр…Apr 15 2018bulmedia.net

Стоянка Мутафова харесва естествения цвят на косата си и няма намерение да го промени. Тя не спира да се хвали пред колегите си, че до 90 години не е имала нито един бял косъм в косата си.

Мадам Стихийно бедствие се възползва от посещението си в салона, за да оформи маникюра си. Тя заложи на актуалния напоследък гел-лак, който издържа по 3 седмици. Актрисата се поглези и с педикюр, съща направен с гел-лак. Но преди това се наслади на релаксираща процедура за краката.

Обичаната Стоянка Мутафова прибягна и до процедурите с ботокс. Инициативата била на дъщеря й Муки, която останала впечатлена от резултатите върху кожата си. Тя убедила и майка си да се подложи на подмладяващите процедури.

Ежемесечно Муки оставя по 1000 лв в любимия си козметичен салон, където се подлага на най-известните разкрасителни процедури. Майка й също се възползва от тях и е очарована от резултата, пише „Ретро“.Племенник искал да убие Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки: Театралната легенда го пратила в лудница в ПловдивСтоянка Мутафова и дъщеря й Муки изпратили племенника й Константин в дом за хора с проблеми, защото …Mar 12 2018bulmedia.net

Коментари