Галена отново доказа, че е майка за пример. Една от най-хитовите изпълнителки наскоро отпразнува рождения ден на втория си син Александър.
Галена профукала двадесет бона за тържеството на втория си син. Звездата на „Пайнер” е известна с широките си пръсти, поне що се отнася за клиповете. Изпълнителката от Смядово показа, че е изключително щедра и към своите наследници.
Популярната пайнерка дари мъжа си Галин с двама сина. Вафленият бос подари изпънат джип, директно внос от Германия, когато Галена роди второто им дете.Галена се фука: Бербатов ми пишеше мръсни SMS-и, вижте как се е подписвалСпоред клюката знойната Галена показала на приятелките си СМС-и, които съдържали неприлични предложе…Nov 17 2017bulmedia.net

А с първият рожден ден на малкия Александър певицата удари в земята всички свои колежки. И ги накара да изгарят от злоба заради пищността и средствата, които пръсна за радостното събитие.
Певицата сподели празненството на малкия принц, обединено под етикета-една година щастие.
На снимката, наред с щастливото семейство, на преден план изпъква огромна торта. Сладкото изкушение е специална изработка, като върху нея е изписано името на рожденика.
Освен това официалният дрескод на тържеството е синьо и златно, а основната роля в празненството имат мечките.
Тези животни присъстват на стените, има ги върху пода и като плюшени играчки. Дори огромният букет, който също е в син цвят, е под формата на мечка.

Малкият палавник, виновник за партито, е в тузарско синьо костюмче, а батко му Стефчо е не по–малко стилен.
Прекрасната Галена също е в кодовия цвят и в топ форма. Единствено таткото Галин се „цепи от колектива”. Бизнесменът е заложил на стилно черно сако и ослепително бяла тениска под него.
Без съмнение за първия рожден ден на Александър подаръците са били повече от луксозни. А разбираемо мама и татко също са се отчели подобаващо, коментират запознати.
Галена се е отдала на семейните тържества, но не загърбва и работата си. Тя вече се е отдала на репетиции по случай 25-ия рожден ден на радио „Веселина”.Грозна чалга война! Галена трепери от завист към Емануела! Ето какви ги надроби (СНИМКА)Сън не лови Галена от завист по колежката й от Пайнер Емануела, пише HotArena. Смядовката завъртя ел…Oct 22 2017bulmedia.net

Източник: kliuki.ws

Коментари