Сама съм! Не ми се говори по темата има ли или не мъж до мен, но приемете, че и жена като мен не може да е цял живот сама, нали?“, категорично и с усмивка сподели красавицата Цеци Красимирова, която бе спрягана за любовница на редица популярни бизнесмени.

От известно време на Цеци не й върви с мъжете, Факт е, че всички, в които сериозно се е влюбвала, са женени – разстреляният пред очите й в Амстердам Косьо Самоковеца, Жоро Илиев, Малкия Маргин – Николай, Коко Динев.Моделката Гери Дончева: Имам неприлични предложиния както от мъже, така и от жени!Моделката Гери Дончева не остава без внимание. Чаровницата, която миналия сезон се изяви и във „Ферм…Nov 16 2017bulmedia.net

Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива личност съм, но много бързо преценявам дали един човек е за мен или не“, казва моделката.

Според нея половината й живот е преминал да обяснява с кого има връзка. Заради предполагаемата й връзка с Георги Иванов-Гонзо, тя споделя, че вече се срамува да погледне жена му в очите. В момента Цеци се е концентрирала върху частния си бизнес и заявява, че в личния си живот е щастлива единствено с дъщеря си Джудит, пише вестник „България днес“. Двете от години живеят в Барселона.
Източник hotarena.netМоделка стана сензация в интернет, обяви се за Кралицата на големите гърди (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)Украинският модел Ирина Иванова се е обявила за Кралицата на изкуствените големи гърди, съобщи „Дейл…Apr 3 2017bulmedia.net

Коментари