Братът на Жоро Шопа
И Димитър стана известен покрай брат си Георги Семерджиев - Жоро Шопа

Братът на арестувания в Барселона Георги Семерджиев, по-известен като Жоро Шопа – Димитър, си живее като истински цар. Това става ясно от снимки, които Дон Краско, както се е кръстил самият той, не спира да качва в социалната мрежа Фейсбук.

Жоро Шопа и Дон Краско

Безкрайни трапези и луди купони – така с две думи може да се обобщи лъскавия живота, който Димитър Семерджиев. Дори корицата на профила му е с празнична маса!

На голяма част от кадрите, които са достъпни за всички интернет потребители, Дон Краско е във вихъра си и се забавлява мощно.
Освен фен на купоните, той е и фен на лова. В профила му има доста снимки, на които се е щракнал с поредния си трофей.
Припомняме, че братът на Семерджиев – Георги, вчера бе арестуван за втори път в каталунската столица. Това е станало с Европейска заповед за арест, издадена от България, след като Софийската районна прокуратура задочно му е повдигнала обвинение за укривателството на Ветко и Маринела Арабаджиев.

Още на 8 март говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че районна прокуратура-София започва наказателно производство срещу Семерджиев за лично укривателство на семейство Арабаджиеви. Същият ден Шопа беше освободен, а причината е, че швейцарските власти оттеглили искането си за екстрадиция. Арабаджиеви бяха задържани в дома на Семерджиев в Кабрера де Мар край Барселона на 7 март сутринта. Тогава и той беше сред арестуваните. Бизнес-фамилията е обвинена за участие в организирана престъпна група и пране на пари.

Нещата от живота – между купоните Дон Краско обича и да ловува

И вчера испанският съд не насрочи дело за екстрадицията на задържаните Ветко и Маринела, въпреки че 72-часовият срок в ареста вече изтече. Нито една институция в България все още не знае къде се намира в момента задържаното семейство.

Коментари