Богомил Грозев е хлътнал до уши по новата си любов, съобщава „Ретро“. Отскоро водещият на новините по Нова телевизия имал връзка с неизвестната до момента в публичните среди бизнес дама Мария Такова.
Двамата се залюбили само преди няколко месеца, но вече били неразделни. Новата партньорка на плейбоя на нюзрума в Нова се оказа притежателка на сериозен бизнес, насочен към сферата на красотата. Козметичното студио на сексапилната брюнетка било едно от най-посещаваните в столицата, а тя се занимавала още и с хомеопатия. Мария имала три висши образования, но привлякла Грозев преди всичко с атрактивния си външен вид.
Откакто тв водещият започнал поредна любовна афера, колегите му се разбеснели, защото често си пускал отпуск, бил разсеян и само търсел варианти как да си тръгне по-рано от работа. Богомил завел приятелката си неколкократно на ски в Пампорово, но преди седмица двамата потърсили усамотение и на морския ни курорт Свети Влас, където в момента е почти безлюдно. Грозев запознал новата жена до себе си и със своя син, който я приел с резерви, но се държал възпитано.Кой е като нея? Венета Райкова се похвали с неочаквана изненада, ето какво сполетя чаровната водещаВенета Райкова се похвали с шофьорски умения за пример. Водещата на предаването „Папараци“ получила …Apr 21 2018bulmedia.net

Той е плод на любовта на новинаря с дъщерята на именития ни актьор Антон Радичев, който закъса със здравето заради раздялата на щерка си с плейбоя. Точно когато двамата изглеждали най-щастливи, Богомил започнал паралелна връзка, а в същото време кроял планове с майката на детето си да построят къща в един от най-луксозните столични квартали, където да отглеждат сина си. Тъй като нямали достатъчно спестявания, самият Антон Радичев се включил със собствени пари, като изтеглил изключително голям кредит.
Вноските по него изплащал и до днес, а бившият му зет не давал и стотинка, въпреки че именно той провалил проекта за къщата. След като зарязал майката на детето си, новинарят се впуснал в бурна любов с една от дъщерите на легендарния композитор Митко Щерев. И тази му връзка не просъществувала дълго, но поне Щерева не решила за забременява и се спасила от самотното майчинство, което я очаквало. Настоящата жена на водещия е третата, която той сменя само в рамките на две години. Впечатление прави, че дори и сега интересът на Богомил към красивите и известни жени не стихва, тъй като в социалните мрежи той не спира да коментира одобрително снимките на знайни и незнайни дами.
Източник retro.bgСашо Диков се потроши, водещият е с насинено око, даде две версии за инцидента (СНИМКА)Журналистът Сашо Диков се яви на пресконференция с посинено око. Водещият, който отскоро е в „Евроко…Apr 19 2018bulmedia.net

Коментари