милионер
Aвстралийският милионер Матю Лепре

Младият австралийски милионер Матю Лепре предлага интересна работа. Живеещият като на кино Лепре, е обявил, че търси асистент за свойте приказни пътешествия, които ще сподели с него, съобщава вестник DailyMail.

„Работникът“ на двадесет и шест годишния богаташ ще получава годишна заплата възлизаща на 52 000 долара и ще помага на шеф си в бизнеса му с електронна търговия.

Щастливецът ще има медицинска застраховка, ще ползва командировъчни и лични пари. Той ще придружава Матю Лепре по време на всичките му пътешествия из четирите края на планетата.

Австралийският работодател-милионер печели по 120 хиляди долара на месец от своите 4 онлайн магазина. Той участва в семинари в развитите страни, в които дава ценни съвети как може човек да забогатее.

Неговият помощник трябва да има много добри компютърни умения и да познава тънкостите на социалните мрежи. За да стане дясната ръка на богаташа, кандидатът за сладката служба трябва да бъде организиран, амбициозен и много весел човек.

„Пътешествията по време на работата ми ми позволиха да живея един прекрасен живот. Искам да дам и на друг човек подобна възможност. Но за целта той трябва да участва във всички мои приключения и да е готов яко да работи“, доверява Лепре.

Съдба: Ирена, която удари рекордния джакпот, предварително вдигнала милионерско парти (СНИМКА)Двама от щастливците, които си поделят джакпота рекордьор от 9 501 430,40 лева, си потърсиха печалби…Mar 11 2019bulmedia.net

Коментари