шейх

След като тази седмица се разпространи новината за сватбата на краля на Малайзия с бившата „мис Москва“ Оксана, в социалната мрежа за съществуването си напомни и друга звездна двойка – бившата „мис Югославия“ Йелена Яковлевич и дубайският шейх Саид бин Драи. Те се ожениха през 2008 година и оттогава сръбкинята живее като в приказва от „1001 нощ“ на Шехерезада, съобщава македонския таблоид „Вечер“, цитиран от агенция Блиц.

Йелена е известна с отличния си моден вкус. В свое интервю тя сподели, че най-трудно ѝ било адаптирането към климата в Дубай, но вече няма проблеми с това. Твърди, че кухнята много ѝ допада и обожава арабските подправки, които придават специфичен вкус на всяко ястие. Най-много пари дизайнерката харчи за пътувания и бижута, а времето си обожава да прекарва на плажа и на семейната яхта. Семейството има разкошна вила с изглед към морето.

Сръбкинята ръководи верига луксозни салони за красота. Въпреки че не живее в родната си Сърбия, тя почита всички традиционни празници и съпругът ѝ Саид я подкрепя в това. С арабския бизнесмен тя се запознала през 2003 година, а се оженили през 2008 година на пищна сватба в Дубай с 300 гости. Тя многократно е печелила наградата за бизнес дама на годината.

Йелена Яковлевич

Йелена Яковлевич

шеих

Йелена Яковлевич

Йелена Яковлевич

Коментари

loading...