Новината, че певецът Георги Христов се е разделил със своя любовник – съдията по вписванията Йордан Раденков, се оказа доста по-пикантна от очакваното, пише Таблоид.Естрадната легенда Георги Христов удари дъното: Поръчва магии на колеги, ето кои са враговете му на сценатаЕстрадната легенда Георги Христов ползва услугите на ходжи. Това забеляза репортер на „ШОУ“ при посл…Feb 11 2018bulmedia.net

Според запознати с историята, инициатор на раздялата бил Раденков, който се сдоби с печална слава преди година, когато бе арестуван и обвинен в корупция и пране на пари. 50-годишният интимен другар на Георги Христов, който е съдия в Агенцията по вписванията, бе заловен в акция на ГДБОП в момент, в който прибираше рушвет от 4000 лева, а по-късно при обиск в просторния му апартамент на централния столичен булевард „Патриарх Евтимий” ченгетата откриха още 35 000 лева в пликове за писма, усвоени от подкупи. Йордан Раденков прекара няколко седмици в ареста, но след това излезе на свобода след внесена парична гаранция от 8000 лева, а делото за подкуп и пране на пари срещу него все още не е стартирало.

Пряк очевидец на сърцераздирателната драма обаче разкри, че за провала на 10-годишната любовна идилия вина носи естрадната звезда. Оказа се, че през последната година Георги Христов, съкрушен от поредица житейски несгоди, опасно залитнал към алкохола. Под влияние на чашката хрисимият иначе възпитаник на Държавната музикална академия вдигал люти скандали на богатото си гадже Йордан Раденков.

За съжаление, понякога крамолата излизала извън контрол и нежният певец прибягвал дори до раздаване на юмручно правосъдие. Само преди месец поредното семейно меле в къщата на поп звездата в с. Волуяк се овълчило дотам, че се наложило намесата на полиция, категоричен е източникът ни. Налитанията на бой и озлобяването на музиканта очаквано отблъснали финият юрист Раденков, който започнал да търси щастие извън връзката с певеца.Фолк легендата Кали учи сина си Георги да уважава жените: Ето с какви момичета му забрани да си лягаФолк певицата Кали се опитва да научи на уважение към жените тримата си синове, узна HotArena.
Тя не…
Jan 16 2018bulmedia.net

„Така се стигна до раздялата, заради пиенето на Жоро. Сега Данчо, за да си отмъсти, се заби с младо лъвче от Кюстендил. Двамата с левента се правят на влюбени, но всички смятат, че е само поза, за да дразнят ревнивия певец”, обяснява информаторът.

Източник: БЛИЦ

Коментари