Анджелина Джоли elle

Една от най-красивите актриси, Анджелина Джоли ще бъде лицето на корицата на новия брой за месец септември на списание ELLE. Тя позира пред фотографа Алекси Любомирски, който е и един от любимите фотографи на известните личности. Вместо интервю за списанието красавицата пише есе със свои разсъждения за правата на нежния пол и свободата на жените да бъдат независими и силни.

„Винаги може да облечеш някоя красива рокля, но истината е, че няма значение какво носиш, ако нямаш силен дух. Няма нищо по-привлекателно от жена с независима воля и свое собствено мнение“, пише Джоли.

Актрисата говори още за „нечестивите жени“, за това как от незапомнени времена за такива се смятат вдовици, които се занимават с билкарство, или красиви млади дами, чиято сила да съблазняват мъжете била обяснявана просто с магия.

Според Анджелина този предразсъдък се предава през вековете и въпреки модерните времена, в които живеем, той продължава да живее и днес. Актрисата дава пример с всички обаятелни жени, кандидатирали се за политически позиции или борещи се за човешките права. Точно те в наши дни са критикувани и обиждани, наричани са „зли“, „вещици“, „лоши майки“, „леки жени“…

Нов удар за Анджелина Джоли, губи дъщеряПървоначално Бард Пит и Анджелина Джоли бяха доста симпатичен дует в киното, след това и най-красива…Aug 4 2019bulmedia.net

Така наречените ”нечестиви” жени и зли жени са всъщност тези, на които име е омръзнало от несправедливост, омръзнало им е от злоупотреба с тях. Това са жените, които отказват да следват правилата на поведение, защото не смятат, че са най-доброто за тях или за семействата им. Жените, които не биха се отказали от правото си на глас, дори да рискуват да умрат, да попаднат в затвора, да бъдат отхвърлени от семействата си и обществото“, пише още Анджелина, като признава, че ако това се приема за нечестиво поведение, то светът се нуждае от повече такива нечестиви жени.

„Ако бях живяла в минали времена, можеше да бъда изгорена на клада редица пъти просто заради това, че съм себе си“, казва още актрисата.

„Често казвам на дъщерите си, че най-важното нещо, което могат да направят, е да развиват ума си. Винаги можеш да сложиш красива рокля, но няма значение какво носиш външно, ако нямаш силен ум“, казва Анджелина, според която трябва да има повече жени в политиката.

Според 44-годишната актриса, която се чувства отлично разведена, една жена трябва да има свое мнение и независима воля, които я правят особено привлекателна.

Джоли споделя, че в момента има много работа и е щастлива от това, което прави. „Може да е трудно да отделим време, за да се запитаме какви всъщност искаме да бъдем – не какво смятаме, че останалите ще одобрят или приемат, а какви наистина сме ние. Но когато послушаш себе си, може да направиш избора да пристъпиш напред, да се учиш и промениш“, обяснява тя.

Наскоро стана ясно, че най-големият син на актрисата, който е осиновен, вече е приет студент. Мадокс ще учи биохимия в Южна Корея.

”Безкрайно горда съм със синовете си заради мъжете, в които се превръщат, начина, по който уважават сестрите си и как те са уважавани от тях“, коментира гордо майка му.

Във фотосесията за списание ELLE Алекси Любомирски е уловил не само красотата и сексапила на Анджелина Джоли, но й нейната сила и независимост. На няколко от снимките тя позира заедно с двете си кучета, едното от които е осиновила от приют.

Коментари