Ани Салич вече е на гребена на нова любов въпреки тежкия развод със съпруга си Бранко. Новинарката е била забелязана на романтична почивка в Сандански в компания на тайнствен джентълмен. За спа уикенда телевизионерката подбрала малък семеен тризвезден хотел, който не бил претъпкан с почиващи, за да не се набива на очи. Макар че предприела хитро мерки за сигурност, персоналът веднага забелязал пристигането ѝ и появата ѝ там се превърнала в събитието на месеца. Готвачките от ресторанта към хотела и камериерките така се развълнували, че по време на целия ѝ престой я дебнели, за да се щракнат за спомен с нея и да изкажат лично възхитата си от нейното присъствие на малкия екран. Мъжът, който я придружавал, обаче останал анонимен и не бил разпознат като известна персона от никого.Страховита заплаха отправиха към бившия мъж на Ани Салич, замесени са пенсионер и тайнствен руснакБившият мъж на новинарката от bTV Ани Салич – продуцентът Бранко Салич, бе принуден да затвори зарад…Jan 5 2018bulmedia.net

За новата любов на Ани в кулоарите на Нова телевизия се заговори още щом стана ясно, че бракът ѝ с Бранко се е пропукал непоправимо. Тогава плъзнаха слухове, че Салич е хлътнала по по-млад от нея господин, но според разказите на хората от хотела в Сандански двамата изглеждали на еднаква възраст. Телевизионерката отдавна избягва да коментира личния си живот, като дори не се осмели официално да обяви, че вече е свободна жена, но покрай празниците открехна завесата, издавайки се с романтични слова в социалните мрежи. Тогава журналистката написа, че благодари на мъжа, който я обича, но отново без да споменава името му.

Покрай наскоро отминалия празник на влюбените пък тв звездата се изкуши да се похвали с романтичната изненада, която е получила за 14 февруари, споделяйки снимка на бутилка изискано червено вино с две чаши, поставени върху легло. Очевидно Салич е прекарала Деня на любовта или в дома си, или в хотелска стая, защото белите завивки напомнят именно такава обстановка. Дали преди това е вечеряла на свещи с новия си избраник, остава загадка, но предвид манията ѝ да стои далеч от хорското внимание в извънработна обстановка, едва ли си е позволила чак такова своеволие.Нова драма в семейството на телевизионната журналистка Ани Салич: Този път съдбата шамароса брат й АнтонГолям карък е подгонил баткото на звездата от ефира на Нова ТВ Ани Салич, научи HotArena.
Тираджията…
Dec 18 2017bulmedia.net

„Настина цъфти от любов. Тя и затова се втали, но до сватба и дете няма да си позволи да стигне“, коментират нейни колеги от нюзрума. 48-годишната водеща е майка на две деца от бившия си съпруг – Хана и Лазар, които вече са в тийнейджърска възраст и едва ли щели да реагират добре, ако Ани решала да ражда отново. Все пак Лазар вече имал гаджета и не бил далеч моментът, в който самият той да зарадва новинарката с бебе.

Източник: retro.bg

Коментари