Младата кино надежда Лорина Камбурова и в реалността има също толкова тежка съдба, колкото и героинята й Ана в сериала „Скъпи наследници“. 25-годишната актриса загубила майка си драматично, когато била едва 13-годишно хлапе, а след трагедията била поверена на грижите на своята баба.
Майката на Лорина издъхнала от тежко заболяване на белите дробове в разцвета на възрастта си. С бащата били разделени и до 10-годишна бъдещата звезда живеела в Швеция, където майка й учела третото си висше образование. В студентското общежитие, в което живеели обаче, не трябвало да има деца. „Стаята на мама беше точно до кабинета на директора, който пък имаше дете на моята възраст, с което се сприятелихме. А аз ходех много тайнствено – с шапки, криех се по аварийните стълбища, но иначе – приятелка с дъщерята на шефа.Актрисата Елена Петрова рухна в сълзи: Тези къщички ще бъдат закрити постепенно, но това не означава, че ще спрат да се раждат деца с уврежданияАктрисата Елена Петрова се разплака със сълзи в ефира на bTV по повод скандала около центъра за наст…Feb 11 2018bulmedia.net

Накрая стана ясно, че той е знаел през цялото време, че аз живея с майка си в общежитието“, спомня си Камбурова. В Швеция Лорина проговорила английски, а двете с майка й си направили незабравими пътешествия с влак в Дания и Германия. Тези преживявания се оказали безценни, понеже няколко години след това майка й починала. „Мама беше математик и физик от най-висока класа. Много взискателна, страшно талантлива и упорита. На 16 години завършила гимназия. Искали я от университета „Ломоносов“ в Москва. Аз не съм наследила този неин „мъжки ум“, но пък тя например не можеше да танцува, да пее и се страхуваше от сцената“, споделя младата актриса.

Най-много я натъжавали ролите, които напомняли по някакъв начин за майка й, каквато е и последната й в „Скъпи наследници“. Като тийнейджърка трудно свикнала със загубата, а най-много избухванията й рефлектирали върху нейната баба, която едва я озаптявала. Лорина често заплашвала, че ще се изнесе от къщи, а днес съжалявала за думите си, защото изобщо нямала време да се прибере във Варна. Като втора майка за нея в София се грижела актрисата Лилия Маравиля, с която играха заедно в сериала „Връзки“. Понякога Камбурова оставала да спи в дома й и търсела майчинските й съвети в трудни моменти.
Източник retro.bgАктрисата Адриана Андреева: Стоянка е бита от дъщеря си. Муки държала Мутафова гладна, давала й само хляб и майонезаАктрисата Адриана Андреева хвърли бомба, споделяйки в свое интервю, че Стоянка Мутафова е подложена …Jan 29 2018bulmedia.net

Коментари