Голямо нещастие е сполетяло актрисата Ваня Цветкова. Любимката на зрителите от „Лавина” и „Комбина”, а в по-ново време и в сериалите „7 часа разлика” и „Фамилията”, е претърпяла нелеп битов инцидент, който я е приковал в инвалидна количка и едва не й коствал живота, пише hotarena.net.

Според запознати тазът на Ваня Цветкова е бил счупен на няколко места, а тя оцеляла по чудо, след като се пребила на стълбите в собствената си къща. До жестокия инцидент се стигнало напълно случайно – Ваня се подхлъзнала, докато говорила по телефона, вършейки ежедневната си домакинска работа. 59-годишната звезда на българското кино полетяла надолу по широкото стълбище, което свързвало първия и втория етаж в жилището й. Синът й Павел изпаднал в шок, когато я открил малко по-късно да лежи в безпомощно състояния, просната полужива на пода, и незабавно позвънил на спешния телефон 911, за да извика линейка.

Специалистите в САЩ, където актрисата живее от години, изказали мнение, че травмите в областта на таза са едни от най-опасните и възстановяването след тях е много трудно, особено за пациенти в по-напреднала възраст. Макар че възстановяването ще бъде продължително и трудно, тя е убедена, че някой ден отново ще проходи нормално и ще има силите отново да се снима в киното”, споделят близки на звездата, които не спират да се молят за нейното оздравяване. Самата Цветкова сподели пред приятелите си във Фейсбук, че не губи надежда, а единственото, което я притеснява, е че стои без да върши нищо у дома. „Сега поне ще имам време да чета книгите, за които през годините не ми остана време”, намира сили да се пошегува красавицата в „Комбина”.

Коментари